Hvad er en god gave ??

forumspørgsmål

Hvad er en god gave ??

forumspørgsmål af
Lise vejleder i Kunstværkstedet.
Oprettet 13 år 3 måneder siden

Julegaver - hvad er en god gave for dig ? 
Hvad står øverst på din ønskeseddel ? Hvilken gave glæder du dig mest til at give ?

 

 

Kommentarer

Jeg tror at de fleste teenagere eller deromkring 10-17 år, fra eller til et par år. De ønsker sig noget "emne-agtigt" det kunne være idolting. Jeg selv ønsker mig alle mulige ting, fra kuglepenne til CD'er med Tokio Hotel. Ligesom de mindre børn ønsker sig barbie. Eller my little pony. Jeg tror også der er mange der bare ønsker sig en gave fra hjertet, det behøver ikke være dyrt. Eller ligne hollywood-blingbling. Bare en sød ting. For at vise man holder af hinanden.

-Dét ville jeg sætte pris på: Emneting/Tokio hotel ting. Eller noget specielt, fordi jeg er mig :)

håber det kunne bruges; Julehilsner Fra Angel

802

Jeg håber da mest på at få sengetøj eller gavekort til Veromoda, jeg ønsker mig næsten ikke noget specielt. jeg hader at skulle finde på gaver for når det kommer til stykket ønsker jeg mig ikke rigtig noget, fordi jeg har næsten alt.

Jeg glæder mig mest til at give min bedste veninde, sminke fordi jeg holder af hende.

smil fra Felicia.

793

Jeg synes også den med en gave fra hjertet er god - jeg ønsker mig lige for tiden heller ikke meget - Men hvis min kæreste nu giver mig en underlig lille ting, der viser at han elsker mig, er jeg lykkelig. (:

Til gengæld gider jeg ikke at få flere pyntegenstande! vaser, figurer, flere figurer og fyrfadslysholdere nej tak! Ikke med mindre det er en helt speciel ting der indeholder en

"dig og mig" gnist. om det er fra venner kæreste eller familie. (:

 

personligt ønsker jeg mig mest bøger denne jul :p og en god parfume. Jeg elsker ting der gør mig smuk behagelig eller dejlig, for det vigtiste er ikke ens hylder og lejlighed - men en selv, for det er en selv,  der bærer personligheden, og hvis jeg føler mig attraktiv er min selvtillid også bedre (:

770

Hvis man er meget i tvivl hvilken gave man skal ønske sig eller give af gave til ham så kan man besøge http://www.GaverTilMænd.dk/ hvor mkan finde idéer til gaver til mænd. Der kommer hele tiden nye idéer til gaver til mænd og hvad man kan ønske sig.

Til julen nu ønsker jeg mig den her automatiske sovsepisker til køkkenet, så sovsen ikke brænder på: http://www.GaverTilMænd.dk/populaere-gaver/gadgets/ synes den er helt fantastisk.

Jeg bruger selv http://www.GaverTilMænd.dk når jeg skal finde en gaver til mænd.

768
784

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program