Hjælp plz

forumspørgsmål

Hjælp plz

forumspørgsmål af
Wagn
17 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Hej jeg har et spørgsmål. Som jeg gerne vil have et svar på vis det kan lade sig gøre. 

Vis man går i skole med en der har et mega dårligt milijø og jeg kan ikke lide den person men er det så godt at jeg prøver at hjælpe hende så hun komer ud af det dårlig milijø... Men mine ven sig til mig at det er en dårlig ide som jeg har gang i og jeg ved også selv at det er en dårlig ide men jeg vil bare gerne hjælpe den person. Så tror i at det er en god ide eller hvad synes I 

Kommentarer

Der er slevfølgelig ingen der syntes om at folk er i et dårligt miljø. Det er bare lidt svært i din alder, at hjælpe folk ud af det. Du kunne prøve, men han/hun ville sikkert ikke forstå det. Det er han/hun der skal tage det første skridt, ellers er det meget svært at hjælpe.

210

Det er altid godt at hjælpe andre, og fedt at hører du virkelig gerne vil hjælpe! 
Det er svært, og man skal passe på, men man behøves ikke hjælpe på den helt store måde. Man kan gører en forskel i det små. Hvis det er en der er i et dårligt miljø mht. dårlige venner, så bare smil til personen, vis at du vil kendes ved personen, hils på ham/hende. Snak lidt med personen, og på den måde vis at der er venner som kan være gode for en og venner der kan være dårlige for en.
Det er en lille ting, men kan gøre utroligt meget. 
Smil, hils og snak. Enkelt, nemt. 

172

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program