Hestespørgsmål!!

forumspørgsmål

Hestespørgsmål!!

forumspørgsmål af
Emilie
13 år
Oprettet 6 år 6 måneder siden

Hej, jeg håber at i ved nogenlunde noget om heste men jeg har ingen idé om i gør...

Nu til mine spørgsmål -

1) min største drøm er at få min EGEN hest, jeg rider 3 gange om ugen og føler at jeg selv er 100% klar til at have min egen, jeg har part, og rider undervisning. Min mor vil meget gerne give mig en pony, men det vil min far ikke, min mor har ikke råd alene og det er sygt træls, jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal få overtalt min far.

Jeg tænker tit på min drømmepony, og jeg ved hvor den skal stå opstaldet og priserne for det osv.
Mig og min mor har regnet på priserne, og vi VILLE have råd til det, min far gider bare ikke fordi det ikke intrasere ham... så PLZ hjælp mig HVORDAN KAN JEG FÅ MIN EGEN PONY?????

2) mit andet spørgsmål er at den søde pony jeg har part på har virkelig virkelig svært ved at gå til biddet, man skal virkelig tvinge den eller save, men det synes jeg er virkelig synd, og det er også den helt forkerte måde at træne sin hest til at gå til biddet, jeg har også tænkt om det var mig der gjorde det forkert, men jeg ved hvordan man gør og jeg kan sagtens få andre heste til biddet..

Men så her forleden dag var min mor med ude og se mig ride, hun så hvordan ponyen bare stak hovede helt op i luften og var ret sur. Jeg forklarede min mor nogenlunde det jeg lige har skrevet før.. hun sagde om det måske kunne være at hun havde ondt i munden, og der gik det op for mig at hun nok har ret, jeg tænkte at det endten kunne være noget i tænderne hun har ondt i eller et sår.

Så næste gang jeg skal ud og ride hende vil jeg prøve at ride bidløst og håbe på at det kunne hjælpe,

Jeg håber at i kan hjælpe mig og har forstand på heste<3

Kommentarer

Hvis din mor vil betale halvdelen af hesten er du jo faktisk ret heldig. Hvis det er en pony er det måske 20000-30000 kroner for en god en? Find et fritidsjob og spar sammen. Du kan spare de sidste penge op på et år eller sådan noget.
Kan godt se det er surt at din far ikke vil betale noget. Men du ridder jo allerede 3 gange om ugen og har nogen der vil betale halvdelen. Det er jo vildt meget i forhold til ret mange andre på din alder. Tænk på hvor heldig du er. Jeg ridder en gang om ugen og jeg betaler det selv fordi mine forældre ikke har råd. Jeg ville være sygt lykkelig hvis jeg kunne ride så meget som dig.

571

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program