Har jeg reageret rigtigt?

forumspørgsmål

Har jeg reageret rigtigt?

forumspørgsmål af
tøssen
23 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

Hej.
Jeg var begyndt af ses lidt med en fyr, i starten var det mest bare sex og det fungerede fint. indtil alle mine veninder, venner, kollegaer og lidt mine forældre begyndte af snakke om om han kunne være en potentiel kæreste, så¨jeg begyndte af tænke mere på ham på den måde.
Så jeg begyndte nok af opfører mig en smule underligt og skrev nok for meget og for tit.

Han trak sig hvilket var forståeligt.

- Det skal så lige siges af jeg har haft en del problemer i mine tidligere forhold med af fyren ikke fortalte mig sandheder, og veninder der har løjet mig op i mit ansigt, og venner og veninder og familiemedlemmer der har fået mig til af føle af jeg ikke er god nok.

Men altså, jeg valgte til sidst af spørge om han overhovedet ville ses med mig længere, det svarede han ikke på. Så jeg fortalte ham præcis hvordan jeg har det, og hvilke problemer jeg har haft.

Skulle jeg i stedet bare have sagt af jeg måske var fladet lidt for ham og derfor var blevet lidt bange og usikker på det hele?

hilsen en pige der nok godt selv ved hun har lavet en fejl.

Kommentarer

Hej

Jeg kan godt forstå dine tanker, for jeg har selv haft det sådan. Jeg er også 23 år.

Du har ikke lavet en fejl. Han lyder lidt som et fjols, og jeg synes det var modigt at du var ærlig og fortalte ham det hele. Når han vælger at ignorere dig, siger det mere om ham end det siger om dig, og derfor synes jeg du skal finde en ny fyr, som ikke ignorere dine beskeder <3

232

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program