Han rager på mig når jeg sover

forumspørgsmål

Han rager på mig når jeg sover

forumspørgsmål af
Ane
15 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

hej alle, jeg har en rigtig dejlig kæreste. Jeg elsker ham sindssygt højt og vil gøre alt for ham. Men nogle gange når vi sover sammen lægger jeg mærke til at han rager på mig mens jeg sover. Han plejer at tage mig på røven ig på mine bryster. Han har bl.a. Raget på mig lige inden min far kom ind på mit værelse for at vække os til morgenmad. Han tog på mine bryster men lige i det min far kom skyndte han sig at lade som at han sov. Jeg syntes at det er virkelig ubehageligt, at vide at jeg ikke kan sove i fred uden at han skal rage på mig. Jeg har ikke sagt noget til ham, og jeg ved at det er ulovligt at rage på andre mens de sover. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Den her situation er virkelig svær, det kan jeg godt forstå. Men jeg syntes du burde tale med ham og sige at du ikke bryder dig om det. Han burde kunne forstå og lade være. 

66

Jeg er en pige på 16. Jeg sover selv med min kæreste af og til men har aldrig haft problemet. Det virker ikke som om I er helt afstemt omkring jeres sexualitet. Går ud fra I har sex sammen når I nu sover sammen og at jeres forældre akcepterer det. Er det tilfredstillende nok for jer begge to? Mangler din kæreste evt. noget? Det er jo som om han ikke har fået nok eftersom han er nød til og tage dig på røven når du sover.  Synes I skal ta en lang snak om forventninger og tilfredstillese. Sig til ham du elsker ham men at du gerne vil være vågen når du skal tages på røven. 

Er det sådan at I I ikke har sex sammen men bare vil sove ved siden af hinanden så tænker jeg du måske skal la være. Drenge kan vist sjældent holde sig fra en pige når I ligger tæt sammen. Det var en klar aftale mellem  mig og min kæreste at hvis vi skulle sove sammen var det fordi vi skulle ha sex.

50

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program