Give finger til kæreste

forumspørgsmål

Give finger til kæreste

forumspørgsmål af
Dren på 14
14 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 14

Mig og min kæreste hygget os lidt et par gange, men da jeg prøvede og stikke to finger op i hendes skede spændte hun vildt meget i hendes ben.

Jeg tror lidt det er fordi der måske ikke kan være to finger oppe i hende men ja jeg ved det ik.

så er der nogen som måske vil hjælpe mig?

Kommentarer

Du skal selvfølgelig ikke bare jage to fingre op i hende sådan fra det ene øjeblik til det andet. Du skal starte stille og roligt og altid starte med én finger i et stykke tid før du prøver med flere fingre. Hun skal være godt våd så fingrene glider ind uden voldsom modstand - ellers gør det ondt på hende!

Lyder som om du er gået for hurtigt frem.

293

Det er rigtgt hvad Gabriel siger. Jeg tror du er gået for hurtigt frem. Jeg kan heller ikke bare uden videre få to fingre op i mig, så spænder jeg og blokerer og det gør ondt. Jeg skal først nusses og kysses på og kæles for på bryster, lår og numse. Først når jeg er våd kan drengen komme op med en finger og først når tiden nærmer sig at jeg skal til at komme så kan stikke to fingre op. Så du skal ta den mere med ro og vente til pigen er våd, ellers gør det ondt på hende.

257

Hvis du er meget i tvivl om hvad hun tænkte om det, så er det altid en god ide at snakke om tingene. Det kan også sagtens være hun har syntes at det være rigtig dejligt, men som sagt kan det være lidt svært at vide hvis man ikke spørger. så jeg vil forslå at du snakker med din kæreste om hvad var godt og hvad kan gøres bedre. og ligesom de andre siger, så husk at gå stille frem ;) især hvis det er jeres første par gange i gør det. 

 

299

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program