Forelsket

forumspørgsmål

Forelsket

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Jeg er blevet Vildt forelsket i den her pige fra min klasse. Vi er gode venner, men jeg er ret sikker på hun altid kun vil se mig som en ven. Jeg vil heller ikke ødelægge vores venskab. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Nedenfor har jeg skrevet en del forskellige muligheder, som måske kan hjælpe dig på vej:

1) Du kan fortælle hende at du er helt fortabt i hende. Selvfølgelig er der en risiko for at hun vil se det som værende overvældende, og det kan hun måske blive skræmt af. Men hvis du ikke fortæller hende om de følelser du har for hende, ved hun det heller ikke.
2) Hvis du er bange for at det vil ødelægge jeres venskab, vil det måske være en god idé at tage kontakt til en fælles ven og spørge hende/ham til råds, da han/hun selvfølgelig kender den søde pige bedre end mig.
3) Hvis du ikke har det godt med at sige det lige ud, at hele verden snurrer rundt når du er sammen med hende, kan du også stille hende indirekte spørgsmål som "Har du haft en kæreste før?", "Hvilke ting er vigtige for dig hvis du skal have en kæreste?", eller lignende. Det kan måske lettere føre jer ind på emnet.
4) Desuden kan du jo også starte med bare at invitere hende hjem for at se en film, eller lave lektier sammen eller måske spørge om hun vil gå en tur efter skole. Det er vigtigt at vise at du er interesseret i hende. Små ting som hendes yndlings sang eller hendes yndlings mad/slik/frugt vil måske også gøre at hun føler at du har tænkt på hende.

Men vigtigst af alt så skal du bare være ærlig og være dig selv, og selvfølgelig gøre det hele i dit tempo og på din måde. Og så er det vigtigt at løbe en risiko, for nogle gange mister man chancen hvis ikke man løber risikoen.
Igen er det også vigtigt at nævne at jeg ikke kender hende som du gør, så det kan være at mine råd er helt ligegyldige for dig. Bare fordi én ting virker for mig, betyder det ikke at det virker for dig.

353

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program