Drille

forumspørgsmål

Drille

forumspørgsmål af
Matilde
11 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Jeg er meget ked af det på tiden min farfar er død og nogen over i klassen driller nogen piger de sige at jeg er klam er dum og når nogen gør noget bar en lille ting bliver jeg knust jeg kan ikke lide at gå til time lige sidder ude på toilet og er ked af det og nå jeg kommer ind ville alle grime af mig og sige tude prinsesse til mig hvad skal jeg gør er helt knust

Kommentarer

Hej Matilde. Jeg synes du skal tage en snak med dine forældre eller måske lære. Da min farfar døde havde jeg brug for lidt tid alene derhjemme, da jeg var meget tæt på ham. Jeg blev mobbet da jeg var mindre og det tog hårdt på mig. Jeg lærte at være ligeglad, hvad andre tænkte. Du skal altid huske, at være dig selv ligemeget hvad. Husk at det siger mere om dem, når de driller end det gør om dig. Du skal ikke svare igen, men ignorer dem. Til sidst stopper de fordi du er ligeglad. Hvis de gør det mod andre, skal du også træde ind og sige at det er ikke i orden. Også selvom de måske går efter dig igen. Du har et valg. Alle har et valg. Det bare om at træffe det rigtige. DER ER INTET I VEJEN MED DIG! VÆR DIG SELV, ALTID!

177

Hejsa søde Mathilde prøv at ignorere dem få talt med din lærer og måske kan dine forældre også hjælpe ignorer dem de driller sikkert fordi de synes det er sjovt at du græder når de gør det ignorer dem og måske kunne du være sammen med nogen venner/veninder ude for skolen i denne her tid mvh Mellí held og lykke med at finde en løsning:)

123

Jeg er lidt uenig i det de andre siger. Når nogle driller skal man være den cool. Når man sørger flyver følelserne lidt rundt, men det er vigtigt at være den der sætter grænserne.

Når man slår i bordet bliver dem der driller dig tavse. Hvis tager mod til dig og slår i bordet er det vigtig at du hverken siger noget nedladende eller at du begynder at råbe - Nej man skal være tydelig og cool. Så stopper drilleriet

Eksempelvis. Da jeg gik i tredje klasse sad min sidemakker og hviskede nedladende ting til mig. Så rakte jeg hånden og sagde til min lærer imens at min sidemakker sad og hviskede. Jeg sagde:"Jeg tror at min sidemakker gerne vil sige noget - for han bliver ved med at sidde og hviske." Min lærer kiggede på mig med løftede øjenbryn og min sidemakker hviskede eller drillede mig igen. Han fik en skideballe. Det er nemlig aldrig okay når nogle tester grænser. Når de når til grænsen må man vise det.

Hvis du ikke kan samle mod til det håber jeg at du går til en lærer.

Jeg håber at mit svar kunne hjælpe - og husk at mod er en vigtig egenskab! 

46

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program