Dansk Film

forumspørgsmål

Dansk Film

forumspørgsmål af
Jakob, Vejleder
Oprettet 15 år 1 måned siden

Hey derude
Jeg tænkte på hvad I egentligt syntes om de danske film der laves for tiden? - går det ned af bakke for dansk film eller hvad?!
Jeg syntes umiddelbart ikke der kommer super mange danske film længere, jeg kan ikke selv huske hvornår jeg så en, hva' med jer? Hvornår så i sidst en dansk film? og er det bare mig der tager fejl?

Vh.
Jakob

Kommentarer

Nææh jeg syntes heller ikke der kommer særlig mange ! . :I

786

jeg sytnes at de laver gode og laver nok danske film man kan ikke nå elers at se alle

790

De laver ikke særlige mange danske film mere, Men der er en film jeg glæder mig til at der kommer i biografen og det er "se min kjole", den tror jeg er rigtig god. Men de var meget bedre til at lave danske film, for nogle år siden. Men det er nok begrund af, at det er bedst at se engelsk film, eller Danske film kan nok heller ikke slå engelske film, ej jeg ved det ikke, det var bare et gæt. Men det er også virkelig lang tid siden af jeg har set en Dansk film, men er der ikke nogle der kender nogen Danske film man skal se :-)

Knus Felicia.

787

Hejsa everyone :)

Nu var jeg lige inde og se "sorte kugler" i går. Altså en ny dansk film. Er der nogle der har set den, i så fald hvad syntes i om den?

Og hvad syntes i om stilen Anders Mattesen (anden) ligger for dagen? - Altså at han skriver en film, med sig selv i hovedrollen?

839

Har også sel været inde og se "Sorte kugler" og jeg syntes Anders mathesen spilller knald godt :) filmen har både humor og en god morale og så er han jo et multi talent :D så det er da bare fedt at han er begyndt at lave film også. Håber han laver flere i fremtiden :)

795

Alle “Far Til Fire” filmene er ødelagt efter som at de er begyndt at skifte skuespillere i hver film og er begyndt at proppe youtuber ind. Der jeg var lille var klassikerne dem fra 2007-2012-3 de eneste film der minder om er “Mine søsters børn”.

383

Ups så ikke at de beskeder her var ni år gamle... :( ærgerligt.

418

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program