Hjælp mig!

brevkassespørgsmål

Hjælp mig!

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej det var fordi da jeg var ude at cykle kom jeg ti lat køre over en sten med min cykel og så kunne jeg mærke cykel sædet pressede på noget lige der. Jeg kunne mærke en ubehagelig følelse hele vejen hjem, så lige da jeg kom hjem gik jeg på toilettet og så tissede jeg tissset var helt normalt men jeg havde bløt en lille bitte smule. Næste dag havde jeg også blødt lidt men mit tis er stadig helt normalt og jeg har ingen smerter?. Men idag er jeg bare blevet ved med at bløde og bløde og nogle gange er det mørke rødt og nogle gange er det helt normalt. Jeg ved ikke om det er menstration eller hvad det er?! pleas hjælp mig!!

Svar: 

Hej

Kan godt forstå, at du er urolig. Men bare slap af i første omgang - kroppen gør ofte nogle mærkelige ting, uden at der er noget alvorligt i vejen. Det er fint, at du skriver ind :)

Jeg er næsten sikker på, at du bare har fået din menstruation. Måske har sadlen startet det lidt og så har du blødt lidt. Det er ikke alle, der har smerter, når de får menstruation. 

Jeg synes du skal tage en snak med din mor om det. Hun ved jo, hvordan det er at have menstruation. Hvis din mor vurderer, at det ikke er menstruation, så kan I eventuelt tage til lægen sammen. Men som sagt, er jeg ret sikker på, at det bare er det.

Ikke alle er lige heldige med, hvor og hvornår de får deres første menstruation - mon ikke alt er ok? :)

Venlig hilsen

Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program