Genert

brevkassespørgsmål

Genert

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 8 år 6 måneder siden

Hej

Jeg har skrevet rigtigt meget med denne her pige over skype, og jeg kan godt lide hende og jeg tror også hun kan lide mig.

men problemet er at efter alt det vi har skrevet sammen er jeg meget genert over at tale med hende på skype. altså jeg tror det ville blive ret akavet fordi vi ikke rigtigt har talt sådan 1 til 1 før. så jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre :(

Svar: 

Hej med dig

Hvor er det bare skønt at høre at du har skrevet rigtig meget med en pige du godt kan lide og især når du tror at det er gengældt. Når man sådan bliver glad for en pige, kan det godt gøre at man bliver lidt forvirret, genert og måske slet ikke ved hvad man skal gøre af sig selv. Det hele er spændende og nyt og derfor kan man godt tænke at det bliver akavet at tage det næste skridt og fx skulle tale sammen, istedet for kun at skrive.

Men ved du hvad, jeg tror måske at hun har det præcis som dig. Hun er nok også lidt gernert og nervøs, og derfor ved hun lige præcis hvordan du har det. Når I begge har det på samme måde, bliver det også lidt mindre akavet at snakke sammen. Hun tænker nok mere på hvad hun selv skal sige end hvordan du siger noget og det gør måske at du kan slappe lidt mere af. Har du skrevet med hende om at snakke sammen? Hvis ikke, kan du måske starte med at gøre det og du kan overveje at fortælle hende at du er lidt nervøs for det. Nogle gange kan det være rart at sige hvordan man har det, så det fylder lidt mindre inde i en. Jeg tænker at I nok har skrevet om en masse forskellige ting og at I derfor har meget I kan snakke om. Du kan måske lave en lille liste med ting du kan snakke med hende om, hvis I går i stå midt i samtalen. Og derudover kan du måske lave en aftale om at I bare skal snakke sammen i 5 minutter den første gang, for så er det ikke så lang tid, hvis nu du synes det er for akavet. Det kan jo også være at det er rigtig dejligt at snakke sammen og at du bare har lyst til at blive ved, og så kan du gøre det.

Jeg håber du finder modet til at snakke med hende og husk at hun også er interesseret i dig, siden hun har skrevet så meget med dig. Held og lykke.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program