Dilemma

brevkassespørgsmål

Dilemma

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

Jeg har et problem da jeg har en kærste på skolen og der er startet en pige til spejder og jeg er virklig glad for og jeg er også glad for min kæreste og hende der er begyndt til spejder tror jeg også er glad for mig 

Svar: 

Hej med dig..

Ja det kan jeg godt se er noget af et dilemma, og jeg synes det er en god ide at skrive herind og høre andres holdninger på det. Så måske kan mine tanker hjælpe dig lidt..

Jeg tror simpelthen det handler om, at du skal mærke efter og så tage en beslutning. Det er ikke en nem beslutning, men det er sådan nopgle aldrig. Selvom man har en kæreste, som man elsker og synes er dejligt, kan man aldrig vide om der kommer en forbi, som også kan slå benene væk under èn. Sådan er det med kærligheden og det kan sætte èn i en rigtig svær situation.

Nu ved jeg ikke hvor lang tid du har kendt hende spejderpigen og hvor lang tid du har haft følelser for hende, men sommetider tror jeg man lige skal slå koldt vand i hovedet og se tiden lidt an. Fordi man møder jo mange dejlige mennesker på sin vej, men de fleste bliver til venskaber og andre forsvinder ud af ens liv igen, så det er faktisk ikek så mange der ender med at blive kærester.

Så lidt afhængig af hvor lang tid du har kendt den anden, så skal du prøve at mærke efter og hvis dine følelser for hende den nye pige er så stærke, at du ikke kan slippe dem og du måske får lyst til at være sammen med hende, så synes jeg du skal være ærlig og respektfuld over for din  kæreste og fortælle hende, at du har fået følelser for en anden og slå op med hende, før du begynder på noget med den anden.

Omvendt, kan du mærke at du elsker din kæreste og ikke vil slippe hende, selvom den anden er dejlig, så synes jeg du skal trække dig lidt i forhold til hende den anden og ikke flirte med hende (hvis du altså gør det)..

Så ja, svaret er jo egentlig ret enkelt.. du skal mærke efter og tag en beslutning efter det..

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program