Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægebrevkassen svarer kun på udvalgte spørgsmål

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan give alle svar. Du kan derfor ikke være sikker på at få svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. 

For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

Tandkød

brevkassespørgsmål

Tandkød

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Hej Niels.. Vil lige stille dig et spørgsmål: Jeg børstede tænder den anden dag, det gik lidt hurtigt og min tandbørste gled ind i tandkødet så det gør ondt nu og er hævet, hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hej Pige 16 år
Tak for dit spørgsmål
Normalt er tandkødet enormt hurtigt til at hele, hvis man får et sår. Så jeg tænker, at dit tandkød hurtigt går i orden, hvis du børster det grundigt, men forsigtigt nogle dage.
Skulle det  ikke gå i orden hurtigt, eller hvis du er meget generet, så vil jeg foreslå dig at gå til din tandlæge og få set på det. På tandklinikkerne er vi vant til, at der kommer børn og unge og spørger om noget, de er i tvivl om. Så gør det, hvis du er usikker på, hvordan dit tandkød har det.
Held og lykke med det
Niels Hansen, tandlæge

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program