Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægen har travlt

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan nå at svare alle. Vi er derfor nødsaget til at udvælge enkelte spørgsmål omkring tænder, som vi kan svare på. Der er derfor risiko for at du ikke modtager svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

OSO Interview spørgsmål

brevkassespørgsmål

OSO Interview spørgsmål

brevkassespørgsmål af
KD
17 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

1. Hvor mange patienter får i dagligt/månedligt/årligt som har en tandsygdom eller caries? 2.Hvilken aldersgruppe har flest tandsygdomme? 3. Hvordan håndterer i en patient som har tandlægeskræk - foreksempel på grund af tænderne skal bores? 4. Er det hårdt at behandle en patient og hvorfor?

Svar: 

Hej med dig

Vi har desværre ikke mulighed for at svare på spørgsmål om projektopgaver. Vi får rigtig mange spørgsmål, også mange om projektopgaver. Det er vigtigt for os at kunne give alle unge der stiller personlige spørgsmål, et svar. Derfori bliver vi ganske enkelt nødt til at vælge spørgsmål om opgaver fra. 

Jeg vil foreslå dig at kontakte egen tandlæge eller Tandlægehøjskolen i stedet. 

Venlig hilsen Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program