Smerter

brevkassespørgsmål

Smerter

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

Hej Hej :-) først lige ros til siden som jeg synes er rigtig god, med gode svar på de spørgsmål der nu bliver stillet. Nåh, men nu videre;-) jeg har en skøn skøn kæreste på 16 og vi har været sammen Meget længe. Vi kan snakke om alt, også om sex og det. For en lille måned siden prøvede vi at have sex ( første gang for os begge) men når min kæreste prøvede at trænge ind i mig gjorde det bare rigtigt ondt, og det var ikke en nydelse som sådan. Heldigvis var det ikke akavet, fordi vi hjalp hinanden og tog det stille og roligt. Men så siden da har vi også prøvet at se hvordan det føltes på mig hvis han gjorde det med fingerne. Han kan få to fingre op i mig, imens han gjorde det, gjorde jeg mig umage med at slappe af. Men alligevel er det som om at et stykke oppe strammer det og gør rigtigt ondt. Jeg ved ikke óm det er jomfruhinden for det er som om det er et stykke oppe i skeden:$ min kæreste har en meget bred pik og han fik den ikke særligt langt op i mig da vi vAr sammen. Vil måske bare helst gerne have et godt råd, det er lidt fustrerende*(staves?) fordi vi begge to gerne vil men bare ikke kan. P.s når jeg føler på indersidem af min "skedegang" er det som om den er helt bulede, nopret hvis man kan sige det? Er det normalt? Hilsen snakkehovedet

Svar: 

Hej med dig snakkehovede

Rigtig mange tak, det er rigtig fedt og hører når nogen kan bruge vores svar til noget:)

Det lyder dejligt du har en kæreste du syntes så godt om og snakker så godt med. Han lyder til, at være den helt rette til og tage din mødom. For han er med til, at gøre det helt rigtige sammen med dig, hvor i går stille og roligt frem i den tempo der passer dig.

Jeg kan godt forstå det er frustrerende, nu når i har lyst og det så gør ondt. Faktisk gør i utrolig mange ting rigtigt. For noget af det vigtigste er, at slappe helt af så skeden ikke strammer men i stedet udvider sig. Men det er helt normalt det ikke er en nydelse første gang man har sex og som  du er inde på så lyder det til, at det er jomfruhinden der stadig sidder i vejen oppe i dig og det kan godt gøre ondt og bløde når den skal bristes. Hvis du har lyst kan du læse lidt om jomfruhinden her.

Noget jeg tror kan hjælpe dig til og blive udvidet er, hvis i fortsætter med at give dig finger med de 2 fingre og så efter lidt tid prøver med 3. Senere igen kan i finde en gulerod der er lidt større end de 3 fingre og prøve med den. På den måde udvider du din skede stille og gør den mere klar til din kærstes penis. Men i skal huske når der skal andre ting op i dig, så skal der altid kondom på, fordi der kan sidde nogle bakterier på ting og grøntsager, som ikke skal op i din skede.

Når du så føler din skede har udvidet sig nok, kan i prøve igen og husk endelig forspillet er meget vigtigt, for du skal slappe helt af og blive helt våd og tændt. Så din skede er klar til og få en penis op i sig igen.

For at afslutte vil jeg hurtig svare på dit sidste spørgsmål om det er normalt, at skedegangen er bulet og nopret i det. Jeg vil svare hurtigt fordi, det er helt normalt for sådan er skeder nemlig opbygget, så det behøver ikke være bange for.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program