Ondt

brevkassespørgsmål

Ondt

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 9 år 8 måneder siden

Hej brevkasse, Jeg håber I kan hjælpe mig, da jeg har dette lille problem med min kæreste. For nogle uger siden var vi i seng sammen. Min første gang. Og det gjorde så voldsomt ondt på mig, da han prøvede at trænge ind, da hans penis er (ifølge mig) rimelig tyk og ikke ret lang. Vi måtte stoppe, da det var svært for ham at trænge helt ind i mig, da jeg for det første ikke havde haft sex før. Hvad gør jeg? Jeg har lige siden det mislykkedes forsøg ikke haft lyst til at prøve igen, da det gjorde så ondt på mig. Jeg fik ikke sprunget min jomfruhinde og vil gerne have den sprunget, før vi skal prøve igen. Er dette muligt? Og er det muligt, at hans penis er for tyk til at komme ind i mig? Håber som sagt, at I kan hjælpe mig Hilsen C.

Svar: 

Kære C

Dejligt at du skriver ind til os

Ked af at høre at første gang med din kæreste gjorde ondt, der kan være mange årsager til at det gjorde ondt, men en faktor der ofte kan spille ind er nervøsitet, hvis ikke du slapper af i det eller kan give dig hen, det er meget almindeligt, derfor vil jeg anbefale dig at i tager den tid det tager, brug lang tid på forspil, skab kontakt til dit underliv ved dybe vejrtræningen, hvis det er ubehageligt lav noget andet, det er så vigtigt at det ikke er noget i skal have overstået, men istedet noget som i giver jer hen til sammen i jeres tempo, der er intet der haster.

Din skede er en muskel og meget fleksibel, så det vil sagtens være muligt at din kæreste kan komme ind i dig, du skal bare give dig tid, vigtigt at du har lysten.

En jomfruhinde kan gå i stykker hvis der føres noget op i skeden feks. tampon.

Venlig Hilsen

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program