Knopper? Alien Virus?

brevkassespørgsmål

Knopper? Alien Virus?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej cyberhus!. Jeg er en dreng på 13 år, som går og grubler på nogle spørgsmål. Jeg burde nok starte ud med at jeg er bøsse. Jeg har førhen været ved at gå hele vejen med drenge, men jeg skammer mig over mit skridt. Det er sådan at jeg går meget op i hygiejne, lugter godt, se godt ud osv. Men nede i skridtet har jeg i løbet af puberteten fået en masse hvide knopper langs roden, skaftet på penis hoveder og nogle bag forhuden.. Jeg ved ikke om det kønsvorter eller talgknopper eller en alien virus? Jeg har prøvet forskellige naturlige plejer mod det (Butternut squash cremé, Tomat som skulle være godt, citron skræl og diverse) men intet virker. Jeg trimmer mig normalt nede i skridtet eller skraber alt hår væk dernede. Har i nogle forslag til hvordan man fjerne det helt eller måske bare gøre så det er mindre tydeligt? Helst forslag der ikke indblander en læge eller mine pinlige forældre som bare ville skraldgrine og gå og lave sjov med det indtil jeg flytter hjemmefra?

Svar: 

Hej med dig..

Jeg synes det er super, at du går op i hygiejne, lugter godt, se godt ud osv og super at du så spørger, når de er noget du undrer dig over.

For at du kan få det bedste svar, har jeg valgt at sende dit spørgsmål over i brevkassen "Sundhed og sygdom", fordi de ved rigtig meget om de her ting. Du kan finde deres svar der, inden for nogle få dage.

Bare kig efter din overskrift der...

Venlig hilsen
Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program