Det gør ondt!

brevkassespørgsmål

Det gør ondt!

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej. Jeg er en pige på 15 år.. Men jeg har nogle spørgsmål om onani.. Jeg har onaneret før, og jeg bruger ofte bruserens stråler til at ramme klitoris, fordi så er det dejligt.. Men når jeg så har fået orgasme, så får jeg det vildt dårligt med mig selv? Jeg får en virkelig ubehagelig følelse inde i mig. Jeg føler det var forkert det jeg gjorde før, og følte mig beskidt.. Men jeg kan ikke undgå at onanere på den måde, fordi ellers går jeg rundt og er liderlig hele tiden.. Mit andet problem er at hvis jeg vil stikke en finger op i min skede, så gør det rigtig ondt. Det føles enormt ubehageligt, fordi det virker som om at oppe i min skede, så er indgangen bare sådan buglet og alt muligt.. Desuden kan jeg kun lige få en finger der op, og det er vildt ubehageligt.. Hvordan kan jeg få flere fingre der oppe?? Jeg tror det har noget at gøre med min jomfruhinde eller hvad det hedder.. Kan jeg godt springe den? Hvis ja, hvordan? For vil helst have den væk... Please hjælp mig :(

Svar: 

Hej pige 15 år

Dejligt at du skriver ind til os med dine spørgsmål, vi vil helt sikkert gerne hjælpe dig så godt vi kan.

Det er ret så naturligt at få de følelser du oplever efter en orgasme, jeg kan desværre ikke ændre på dine følelser og tanker, men du vil opleve at de sikkert vil ændre sig efterhånden som du acceptere at det er okay at have de fantasier og lyster som du har. Du skal på ingen måder stoppe med onani, men istedet se det som noget positivt , det er ikke beskidt eller forkert på nogen måde det er en del af din seksualitet.

Der kan være forskellige årsager til at du ikke kan føre en finger op i din skede uden at det så gør rigtig ondt og føles ubehageligt.

  • Ikke er klar
  • Ikke slapper nok af
  • overfladisk vejrtrækning (træk vejret helt ned i maven, så du får kontakt med dit underliv)
  • Du tænker negative tanker
  • Synes det virker forkert

Det at føre en eller flere fingere op i skeden er ikke bare noget man skal gøre for at gøre det, du skal have lysten til det og virkelig give dig tid, start langsomt, træk vejret ned i maven, tænk positivt, hvis ikke du kan få en finger op så stop og forsøg igen en anden dag, du skal på ingen måder presse dig selv.

Jomfruhinden kan godt tage skade eller springe hvis du feks. fører en finger eller andet op i skeden, men kommer helt an på hvordan din jomfruhinde sidder.

Venlig Hilsen

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program