Billedet kom ud.

brevkassespørgsmål

Billedet kom ud.

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Jeg delte billeder med en pige. Lige pludselig sendte hun et bra-billede, altså hvor hun kun er iført en bh. Derefter sagde hun at jeg også skulle høre det. Men jeg var ikke så vild med at gøre det. Men det vr som om hun lidt tvang mig. Fordi hun sagde at hvis jeg ikke gjorde det så ville hun cut i sig selv. Jeg har allerede en veninde som er en cutter, og jeg ville jo ikke have at hun også skulle gøre der, så jeg besluttede mig for at sende et billede hvor jeg kun er iført bh og shorts. Lidt efter sendte hun et topless billede. Også sagde hun at jeg også skulle gøre det. Men jeg valgte selvfølgelig ikke at gøre det, da jeg ikke var så vild med bra-billedet.... Men så sagde hun at hvisker ikke sendte et billede så ville hun lægge mit bra-billede op på nettet. Men jeg valgte ikke abegære det. Så skrev hun til mig at hendes billeder var fake, så hun var side efter mig. Og nu er jeg helt vildt bange for at hun var lagt dem op.

HVAD SKAL JEG GØRE???

Jeg er helt ved at flippe ud!!! Jeg er så bange for at folk kommer til at se det!!! 

Svar: 

Hej med dig..

Hvor er det godt du ikke sendte et topless billede af dig selv... stærkt du sagde fra der, men jeg kan sagtens forstå du er vildt bange for om hun lægger det andet billede op og tænker på hvad du kan gøre nu.

Jeg kan godt forstå du har sendt det til brevkassen "Sex, lyst og erotik", men for at du kan få det bedste svar har jeg valgt at sende det over til Jonas i brevkassen "Dig på nettet", fordi han ved rigtig meget om hvad man kan og ikke kan, når et meget personligt billede er kommet på nettet.

Du kan finde hans svar der inden maks 10 dage..

Venlig hilsen

Erroll - Cyberhus

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program