2 ting

brevkassespørgsmål

2 ting

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 år 4 måneder siden

hej jeg bliver 14 i år og har været i puberteten i 2 år meb når jeg min penis skal sprøjte kommer sjældent noget ud men når det endligt kommer er det meget lidt og helt genemsigtit er det normalt. andet spørgmål. jeg plejede at være den der scorede alle pigerne men er der ingen der gider mig då nu er jeg blevet desperat og vil vildt gerne ha en kæreste hvordan gør jeg?

Svar: 

Hej med dig

Tak for dine to spørgsmål. 

1) Det er faktisk helt normalt det du oplever med dit sæd og det er det lige netop, fordi du er i starten af din pubertet. Sæden vil i den første stykke tid være mere gennemsigtig og der vil kun være en lille smule, og lige så stille kommer der mere. Du kan læse lidt mere om sperm og pubertet på Sexlinien's hjemmeside. 

2) Jeg kan godt forstå at du er blevet lidt forvirret over hvad du skal gøre i forhold til pigerne, når du har været vant til at du nemt kunne score dem. Du skriver selv at du tror det er fordi du er blevet desperat og måske tænker du at pigerne kan mærke det? Jeg tror at rigtig mange, både drenge og piger får lidt mere svært ved at snakke med piger/drenge, når de bliver teenagere. Lige pludselig handler det også om følelser og forelskelse, og man kan blive både genert og ked af det, hvis det ikke går som man ønsker. 

Jeg tænker at det kunne være en rigtig god ide at du istedet for at have fokus på at ville score, finder en pige du synes er sød. Er der en helt speciel pige du går rundt og kigger lidt ekstra efter for tiden, fx en fra din klasse, paralelklasse, fra en hobby eller et helt fjerde sted? Hvis der er en pige du gerne vil score fordi hun er sød, så kan det godt være lidt nemmere. Spørg lidt til hende, hvad hun laver, hvilke interesser hun har, like eller kommenter billeder på facebook, spørg om I skal spise is sammen osv. Bare sørg for at virke interesseret med smil og spørgsmål og så tror jeg at du vil opdage at pigerne begynder at virke interesseret igen.

Jeg håber du finder en sød pige at nyde sommeren med.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program