Rifter/revner på indersiden af forhuden

brevkassespørgsmål

Rifter/revner på indersiden af forhuden

brevkassespørgsmål af
P.
27 år
Oprettet 1 måned 3 uger siden

Hej CH! Det her er så ømt et punkt for mig og det er første sted jeg henvender mig, da jeg virkelig har svært ved at få ytret lot problem ved fx. læge eller farmaceut. Det er sådan at jeg får rifter/revner på indersiden af forhuden, ude i spidsen, når jeg har dyrket sex med min kæreste (kvinde.) Det kan godt gå i sig selv efter en uges tid, hvis jeg formår at holde min penis i slap tilstand i så lang tid, men det er selvfølgelig hårdt får en fyr på syvogtyve år med et aktivt sexliv. Pt. har jeg tre rifter som svier ualmindeligt meget at det ikke er til at være i. Mit spørgsmål til jer er; hvad kan jeg gøre for at undgå dette? Jeg skuffer både mig selv og min kæreste ved at det sker, men ved ikke hvordan jeg skal hindre det. Jeg døjer egentlig ikke med forsnævring, men har måske et lidt større hoved end mange andre.. Hjææælp!:-( Venligst P.

Svar: 

Hej P 

Jeg kan godt forstå du synes det er svært at få fortalt om dine problemer hos lægen, men det er vigtigt at du får det gjort, da der ikke er grund til at fortsætte med sådan et problem, der har en negativ indvirkning på dit sexliv. 

Cyberhus er en brevkasse for unge mellem 9-23, og vi kan derfor ikke tilbyde dig et svar, men henviser istedet til egen læge. 

Vi vil gerne give alle indenfor vores målgruppe et svar, og hvis vi skal kunne det, er vi nødt til at sortere spørgsmål fra voksne udenfor målgruppen fra. 

Din læge kan hjælpe dig, og selvom det er svært, så er det alle kvalerne værd. Det er præcis det din læge er til for...også når det handler om sygdom, symptomer og udfordringer i områder som er ret intime og svære at snakke om. Så når du spørger hvad du kan gøre, så er svaret enkelt...tag snakken med din læge. 

Venligst Cyberhus-Teamet 

 

 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program