Mens

brevkassespørgsmål

Mens

brevkassespørgsmål af
Shine
15 år
Oprettet 1 uge 20 timer siden

Hey. 

Jeg fik min mens da jeg var like 11-12 og har haft det relmessigt siden da. Men i ca october fik jeg ikke min mens indtil marts hvor jeg fik den igen. Ja jeg bekymrede mig om det men jeg tænkte ikke videre over det da jeg ved jeg ikke Har haft noget seksuelt med en dreng, ja ikke engang kysset en. Og jeg ved når man eks. Er meget stresset, hvilket jeg var, da jeg blev mobbet, havde travlt i skolen og gik gennem nogle problemer med min kæreste (en pige) dengang og så havde jeg også en depression, får man nogle gange ikke sin menstruation. Jeg ved også når man ikke får nok at spise får man den heller ikke alttid (ved nu ikke helt om den er sand) og jeg spiste nu heller ikke særligt meget. og så er jeg trans så var enlig ret glad for at være fri fra det ene kvindeproblem. Men da jeg fik min menstruation igen blødte jeg ret meget og nogle gange får jeg den 2 gange om måneden, hvilket bekymre og irritere mig, som om min krop prøver at indhente det jeg ikke havde. Er det her normalt? Burde jeg gå til lægen med det? Hvad skal jeg gøre? Og jeg vil hellere end gerne være fri for at snakke med min mor eller far om det.

Svar: 

Hej Shine 

Vores læge- og tandlægebrevkasse er ferielukket. Vi har derfor ingen læger eller tandlæger, der kan svare på spørgsmål om sundhed og sygdom. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig et svar.

Vi åbner for nye spørgsmål i læge- og tandlægebrevkassen mandag d. 12. august.

Indtil da råder vi til at du kontakter din egen tandlæge/læge, din egen læges ferievikar eller lægevagten for at få svar/hjælp. 

Mvh. Cyberhus-Teamet 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program