Kan ikke lide maden

brevkassespørgsmål

Kan ikke lide maden

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej Cyberhus

Mine forældre går højt op i måltiderne, især aftensmad.

Det er sådan. at jeg virkelig dirkekte afskyr den måd de sætter på bordene!

Jeg har i en længere periode bare slugt maden, men for måske godt et år siden fortalte jeg min mor hvad der var jeg bare ikke var vil med.

Men hør nu her, jeg er overhovedet ikke kræsen! Jeg elsker mad, men deres tørre kotteletter, faserede porre og alt for saltede karbonader er bare ikke min kop the!

Min mor fjernede dog disse retter jeg virkelig afskyer fra menuern, men de sniger sig stadig ind på menukortet! Jeg sukker hver gang hun fortæller hvad vi skal have til aftensmad, men hun virker bare ligeglad! Hun tror "bare" jeg skal vende mine smagsløg til alle  de forskellige smagsindtryk, men jeg hader det bare!!!

Jeg kan godt lide eksotiske wok-retter, med masser af grøntsager og lækkert til, ligesom ude ved min far.

-Håber i kan hjælpe mig er virkelig desperat! Ved slet ikke hvad jeg skal gøre når de virker så ligeglade med om jeg overhovedet kan lide det!

Svar: 

Hej med dig..

Jeg kan godt forstå du har valgt at skrive her til KRAM brevkassen, men dit spørgsmål handler mere om snakken mellem dig og dine forældre, og ikke så meget om kosten. Derfor har valgt at sende dit spørgsmål over til "Klar, parat, teenageliv", fordi det ikke helt passer her i brevkassen og du kan finde deres svar der, inden for få dage.

Venlig hilsen

Erroll - Cyberhus

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program