Jeg vil væk nu

brevkassespørgsmål

Jeg vil væk nu

brevkassespørgsmål af
Clara
10 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Spørgsmålet er redigeret af Cyberhus

Svar: 

Hej Clara

Som du kan se har vi valgt at ændre i dit spørgsmål. 

I det her spørgsmål skriver du, at du er en pige på 10 år, og spørgsmålet er stillet til en af vores kommunebrevkasser. På næsten samme tid, kom der et andet spørgsmål fra en pige på 12 år, som blev stillet til en helt anden kommune. 

Men vi kan se at spørgsmålene kommer fra det samme sted. Fra samme telefon. Vi kan se, at der også tidligere på ugen er kommet flere spørgsmål, som ser ud som om det er forskellige unge der har sendt dem. De handler om forskellige ting, selv om vi kan se, at de også kommer fra samme sted. Fra samme telefon. 

Derfor bliver vi meget i tvivl om hvad det er du har brug for hjælp til? Er det mon det problem du skriver om her, eller noget helt andet? 

Vi vil meget gerne lytte, og se om vi kan gøre noget for at hjælpe dig. Det tror vi bedst vi kan gøre i vores chatrådgivning. 
I chatten vil det måske være lettere for dig at fortælle lidt mere om hvad det er der fylder, og hvad det er du har brug for hjælp til? Her kan rådgiveren nemlig spørge ind til de ting du fortæller, så vi kan blive meget klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Chatten har åben hele sommeren, og der sidder rådgivere klar til at lytte, og hjælpe. Vi håber meget du vil kigge forbi, og være åben om hvad du ønsker, så vi forhåbentlig kan hjælpe dig. 

Gode hilsner
Cyberhus-Teamet

Vigtigt! Vi skriver I svaret, at vi kan se at spørgsmålet her kommer fra samme sted og telefon som andre spørgsmål.

Det er vigtigt at understrege, at Cyberhus ikke kan spore et bestemt telefonnummer, eller en bestemt IP-adresse. Det er kun vores udbyder der kan det. Den unge er fortsat helt Anonym for os, I Cyberhus. 

Vi kan kun, med hjælp fra vores udbyder, få bekræftet vores mistanke om at flere spørgsmål kommer fra samme sted. Noget vi kun gør i ekstremt sjældne tilfælde, hvor vi er særligt bekymrede. 

 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program