Jeg forstår ikke

brevkassespørgsmål

Jeg forstår ikke

brevkassespørgsmål af
:)
13 år
Oprettet 1 måned 2 uger siden

Hej cyperhus for omkring 2-3 måneder lavede jeg et forrumspørgssmål. Det handlede om sex. Men det er stadig ikke kommet op. Har været inde og læse på hvad mam ikke må skrive i brevene. Men jeg hverken brugte grimt sprog opfordrede nogle til noget eller udstødte nogle eller nogle af de andre ting der stod. Hvorfor er det ikke oppe?

Svar: 

Hej :)

Det er godt du skriver, så vi kan prøve at undersøge hvad der kan være gået galt. 

Vi har ikke indlæg liggende som mangler at blive udgivet, så det er i hvert fald ikke noget liggende der venter godkendelse.

Vi sletter jævnligt indlæg fordi de ikke overholder vores retningslinjer, men hvis dit indlæg ikke overskred reglerne er det ikke derfor. 

Måske kan der være sket en teknisk fejl der gør at dit indlæg slet ikke er modtaget. Det er svært at sige helt præcist, fordi indlægget er gammelt, og fordi vi modtager en del indlæg der handler om sex, så det kan være svært at identificere dit, ud fra den beskrivelse du giver. 

En sidste mulighed kan være at der er kommet flere indlæg der handlede om det samme som dit. Som vi skriver i vores retningslinjer, kan vi godt sortere nogle indlæg fra, hvis der kommer mange indlæg der ligner hinanden: Hvis der kommer mange indlæg, indenfor kort tid, der handler om helt det samme, er det ikke sikkert at alle bliver udgivet. Nogle emner kan hurtigt fylde rigtig meget, og det må de også gerne.  Mange spørger f.eks. om onani, og her vil vi gerne prøve at hjælpe brugerne til at mange deler tanker og erfaringer i få tråde, frem for at der ligger mange spørgsmål med få eller ingen svar. 

Prøv at sende indlægget ind igen, og så krydser vi fingre for at det dukker op hos os. 

Mange hilsner Cyberhus-Teamet 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program