Er det voldtægt?

brevkassespørgsmål

Er det voldtægt?

brevkassespørgsmål af
Noah
15 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Hej... For ca en måned siden var mig og min søster alene hjemme. Vi skulle være alene hjemme i 3 dage, fordi vores forældre var på kursus. Jeg vågnede midt om natten på den første nat og var mega liderlig... Jeg kunne ikke finde min tlf. Jeg gik ud i stuen midt om natten, og jeg så min søster ligge på sofaen og sove. Jeg tændte lyset for at lede efter min tlf. Jeg opdagede hurtigt at min søster kun havde trusser på. Jeg tænkte ikke meget over det, jeg kunne ikke finde min tlf, og jeg blev bare mere og mere liderlig. Halvejs tilbage på mit værelse kunne jeg altså ikke holde mig tilbage mere. Jeg var mega liderlig og jeg vendte om. Jeg gik mod stuen igen, jeg var nød til finde min tlf. Jeg kom i tanke om min søster kun havde trusser på. Jeg gik meget langsomt mod sofaen ved ikke rigtigt hvorfor. Jeg satte mig på hug ved siden af sofaen, og kunne høre min søster meget dybe vejrtrækning. Jeg kunne bare ikke holde mig tilbage mere. Jeg trak meget stille og roligt hendes trusser af. Jeg begynder at røre ved hende mens jeg piller ved mig selv. Hun begynder langsomt at blive våd. Jeg tænkte at det betyd at hun kunne li' det. Jeg lagde mig over hende, og stak langsomt og blidt min diller ind. Jeg gik langsomt op og ned, og begyndte at gøre det hurtigere. Hun begyndte at bevæge sig lidt, og sukkede . Jeg troede hun var ved at vågne så jeg smed mig ned på gulvet. Efter lidt tid kravlede jeg op igen og begyndte igen. Jeg kom til at komme i hende. Jeg gik i panik og skyndte mig ind på mit værelse og prøvede at sove.

 

Hun har ikke sagt noget om det overhovedet, men hun kigger tit underligt på mig. Jeg kunne godt li' det så nogle gange tænker jeg på det, men tvinger tanken ud igen.

 

Pls hjælp mig hvad skal jeg gøre???

Svar: 

Hej med dig

Godt du skriver efter den her oplevelse. Jeg tænker nemlig det er vigtigt at du lige får styr på tankerne omkring det der er sket. 

Sådan helt hurtigt svar på dit spørgsmål. Er det voldtægt? Ja, det vil jeg vurdere det er. 
Voldtægt er ike kun hvis man tvinger en anden til sex, men også hvis man har sex med en anden der ikke har chancen for at sige fra. Det kan være hvis den man har sex med er bevidstløs, eller sover. 
Oveni det er det faktisk også sådan, at det i sig selv, er ulovligt at have sex med sin søster (også selv om hun selv har lyst)

Der er ike noget unaturligt i at blive vildt liderlig, og der er faktisk også mange der oplever at blive tiltrukket af en søster eller bror, i en periode. Særligt i teenageårene, hvor hormonerne suser rundt i kroppen.  
Men det er altså ikke okay at føre tanken, eller fantasien ud i virkeligheden. Det er både ulovligt og forkert. 

Jeg tænker du har brug for at snake noget mere med nogen om den her oplevelse og den her fantasi. Jeg kan godt forstå det fylder indeni, og det kan ikke være særlig rart at gå med de her tanker om at du har gjort noget forkert på den her måde. 
Hos Brydcirklen kan man anonymt tale om de her tanker, og få hjælp til at få styr på tankerne. Både for din egen skyld, så de ikke skal fylde så meget indeni. Samtidig handler det også om at du finder ud af hvad der er okay og hvad der ikke er, så du ikke kommer til at lave et overgreb på din søster eller andre igen. Du kan få kontakt til BrydCirklen her

Venlig hilsen Julie

Julies billede
Julie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program