Hund, forældre og ven

brevkassespørgsmål

Hund, forældre og ven

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 14 år 4 måneder siden

Hej

Mine forældre er skilt, og da min mor flyttede, flyttede hun mega langt væk fra det hele. og hun tog min hund med ! jeg er ene barn, så min hund (Max) har været som en lille bror for mig, jeg er ked af det, for nu er det som om at han blivet rykket fra mig. for min mors kæreste har 3 børn og de er altid om max.

jeg kan se på min hund at han ikke vil ha' det, jeg sagde engang til dem at de skulde lade ham være, men så kom min mors kæreste bare og sagde "De bor her også. Du skal ikke bestemme om mine børn skal lege med max". og så blev jeg så… ked af det, at jeg gik ind på mit værelse og skar i mig selv! min mor ved det ikke og det er næsten 5 uger siden, og jeg har skåret i mig selv lige siden!. jeg vil bare ha' min hund tilbage, men det fatter min mor bare ikke..

Lige for tiden er det meget mig det handler om oppe i skolen, især med mine forældre og mig, og sådan. men min bedsteveninde er nu meget sammen med en fra vores nabo by, og hun er en skidt ven .. hun drikker og ryger og hun har vist også taget stoffer!, men hun har fået min bedste veninde til at ryge og drikke og den slags. jeg vil ikke ha' det. jeg har selv røget, men ikke drukket min stang stiv, 3 gange hver uge. (og hun er kun 12 år) !

Hilsen pigen uden et liv !

Svar: 

Kære pige

Jeg har sendt dit spørgsmål videre til Denise og Anita som svarer på spørgsmål i brevkassen ''ungdomsliv''. De har svaret på dine spørgsmål her.

De bedste hilsener
Charlotte
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program