Hjæp mig pls

brevkassespørgsmål

Hjæp mig pls

brevkassespørgsmål af
simone
18 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

Hejsa. Jeg er en pige på 18. Ligenu er mit liv bar kaos og jeg vil bar så gerne videre med mit liv. Mit største ønske er at flytte hjemmefra da jeg virkelig ik ka bo hjemme mere. Jeg har tidligere taget rigtig meget kokain, og ligenu rygfer jeg ret meget hash, som min mor ik ved tror jeg ihvertfald ik. Jeg er ik særlig god til at gå skole da jeg har 100 ande ting og ting på og jeg tænker 1000 tanker og der bar kaos i mit hoved. Men mit spørgsmål er er der en jeg kan snak med måske en mentor eller sagbehandler? Jeg vil bar have styr på mit liv. Jeg har altid selv og prøvet og få styr på det men må indrømme det har kun gået dårligt. Hvem kan jeg snakke med??

Svar: 

Kære Simone!

Sejt du skriver. Sejt du står ved, at du har brug for hjælp, så jeg vil egentlig ikke bruge så mange ord på at dykke ned i de ting du skriver, men blot fortælle, hvor du kan få hjælp, og nogen at snakke med.

Hjælp til at få en sagsbehandler/mentor er mit forslag åben anonym rådgivning, som du finder under din kommune. Her står der et tlf-nummer du kan kontakte.

Hjælp til din stof trang er følgende link netstof.dk

Jeg ønsker dig det bedste.

Hilsen Anne-Sophie

 

Anne-Sophies billede
Anne-Sophie har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program