Ris og ros

brevkassespørgsmål

Ris og ros

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

jeg bliver fandme snart sur... der er virkelig for dårligt, at når man sidder og er igang med at skrive en lang tekst til en problem, også jeres fucking rådgivere bare lukker chatten ned.. det fandme for dårligt.. og ikke nok med det, så når der er åbent igen, så kan man jo ikke klikke derind i chatten en gang til fordi, "rådgivere afsluttede chatten" omg.!!!

Svar: 

Hej med dig..

Øv, det lyder som en rigtig træls oplevelse du havde i chatten og det er godt du skriver herind og fortæller om det, så vi kan blive prøve at forbedre vores chat.

Jeg kan garantere dig for, at der er ingen rådgivere der bare lukker chatten med vilje, men jeg tror i stedet for, at der kan være sket en af de her to ting:

1. Der kan være sket en teknisk fejl. For eksempel kunne det være at netforbindelsen pludselig smutter enten hos dig eller hos os. Måske kender du det - hamrende irriterende, men det kan jo ske og det kan rådgiveren ikke gøre for.

2. Den anden mulighed er, at hvis en ung ikke svarer i lang tid, så skriver rådgiveren "Er du her stadig" og hvis der så går 5 minutter og den unge ikke svarer, så bliver vi nød til at logge af, for så regner vi med at den unge er væk.

Og hvis du så sidder og skriver et langt stykke tekst og ikke ser, at vi spørger, ja så kan det være grunden til det.

Og så er jeg helt enig med dig i, at det er hamrende uheldigt der så er optaget og du ikke kan komme på igen. Men det er meget svært at lave om på, fordi det jo er helt anonymt og vi ikke kan bestemme hvem der kommer ind hvornår.

Men din ris, giver mig en ide. Måske skal vi prøve at skrive en anden tekst end kun at rådgiveren har logget dig af, fordi hvis det nu er en teknisk fejl, er det ikke rådgiverens skyld, men det kunne man jo godt tro, når der bare står, at rådgiveren har logget af. Måske skulle der stå noget med at det kan skyldes en teknisk fejl.

Så tak for din feedback og jeg vil lige snakke med min kollega om at ændre teksten. Hhvis du stadig har lyst til at bruge chatten, så er du meget velkommen :)

Kan du have en dejlig sommer

Venlig hilsen

Erroll - Koordinator i Cyberhus

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program