Har det dårligt

brevkassespørgsmål

Har det dårligt

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 år, som kommer fra Litauen, min far og min mor er skilt og det er jeg meget meget ked af. :( men min far bor i norge og min mor her sammen med mig. men hun er ligeglad med mig og siger alt muligt... jeg kan ikke klare det længere!!! kan jeg godt flytte hjemmefra... nu! og jeg gidder helst ikke at snakke med min lærer, eller en jeg kender! bare at jeg flytter. og bliver en anden sted! jeg savner min far rigtigt meget han kommer nogne gange her og siger noget snakker lidt hver gang han går igen der græder jeg meget... han har købt en bamse når jeg var 7 6 år der var de ikke skildt, og jeg husker den gang han gav mig bamsen, jeg sover hele tiden med den og hver gang jeg sidder og ser på bamsen så tænker jeg hele tiden på ham. og han var vild med de der fjernstyred ting, fly mest.. og jeg er også vild med det. men min mor gidder overhoved iikke at købe det! kun min far... jeg prøvede at finde mig et job. jeg fandt et men jeg tjente 10 kr i en tim... det droppede jeg men jeg har nu en propel.. og jeg har den hver gang med mig den! jeg tænker hele tiden på ham :(, jeg har ikke været i skole i en uge nu! og min mor er rigtigt sur! men jeg tører ikke at sige det.. Ved i hvor jeg kan flytte hen! jeg kan bare ikke mere!!!!!!! svar hurtigst

Svar: 

Hej med dig..

Hvor er det godt du spørger en voksen, når du ikke har det så godt og jeg kan godt høre på dig, at det ikke er så nemt lige nu. Det er godt du undersøger hvilke muligheder du har.

Du har skrevet til brevkassen her som handler om hvordan Cyberhus fungerer og en man kan skrive til, hvis man for eksempel har en ide til noget vi kan gøre bedre. Derfor har jeg sendt dit spørgsmål over til brevkassen "Når det gør ondt inderst inde".

Her får du helt sikkert det bedste svar og du kan finde dit svar i den brevkasse inden for maks 10 dage.

Hvis du gerne vil snakke med en voksen hurtigere, så kunne du jo prøve vores chatrådgivning. Den har åben på mandag og her er du også helt anonym og så behver du ikke at ringe til en lærer eller en voksen i virheligheden.

Venlig hilsen
Erroll - Cyberhus

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program