Bliver logget af chatten

brevkassespørgsmål

Bliver logget af chatten

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

Hej. Jeg bliver logget af chatten hele tiden, og det er meget trælst. Er der noget man kan gøre?

Svar: 

Hej Anonym

Det er helt vildt træls når det sker og jeg kan godt forstå at du er frustreret. 

Jeg tænker at det er et problem med netforbindelsen. Det kan både være i vores ende af forbindelsen og i din. Det er heldigvis meget sjældent at vi oplever problemer med vores forbindelse. Det er ved at være noget tid siden det skete sidst. Derfor tænker jeg at det måske har været din forbindelse der har været ustabil da du prøvede at logge på. Lige præcis chat kræver en ret stabil forbindelse. 

Nu ved jeg ikke om du prøver at chatte fra en pc eller en mobil. Hvis du chatter fra mobil skal du prøve at gøre det et sted hvor du har adgang til trådløst internet, så det ikke er din telefons dataforbindelse du bruger. Dataforbindelsen er nemlig meget ofte noget mere ustabil end almindeligt trådløst internet. 

Hvis du er på trådløs forbindelse og du oplever at du hele tiden bliver logget af, kan du prøve at genstarte både din pc og det trådløse netværk som du er logget på. Det kan du selvfølgelig ikke hvis du sidder på en skole, men hvis du er hjemme hos dig selv kan du genstarte jeres trådløse forbindelse ved at slukke for jeres internetmodem og tænde det igen efter ca. 30 sekunder. 
Det er selvfølgelig vigtigt at du lige sikrer dig at der ikke er andre derhjemme der er på nettet når du slukker for jeres modem...så kan det godt være du bliver lidt upopulær. 

Håber det kan gøre en forskel. Hvis du igen oplever at du hele tiden bliver logget af, må du meget gerne skrive i brevkassen igen. Hvis du så skriver tidspunkt, om du chatter fra mobil eller pc, hvilken browser du bruger (explorer, safari, chrome, firefox) så kan vi måske blive lidt klogere på hvad det præcist er der skaber de her problemer for dig. 

Mange hilsner 
Niels-Christian

 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program