Blogs

Her deler Cyberhus nyheder om design, funktionalitet, åbningstider, ferie og meget mere :)

Cyberhuss billede

Cyberhus Gruppechat er et digitalt rådgivningstilbud, hvor unge op til 25 år kan deltage i en gratis, online og anonym gruppechat eller et gruppeforløb.

Vi ønsker at tilbyde unge et frirum, hvor de trygt kan dele svære tanker og følelser i fællesskab med andre unge. Formålet er at...

Gruppechats billede

Jeg er en pige på 23 år, som er vokset op med en alkoholisk far. Mine forældre er skilt og jeg har to halv søskende. Min blog kommer til at handle om min barndom og om hvordan det har været for mig, at have ansvar for mine to mindre søskende.

Lykkes billede

Denne blog vil komme til at handle om min barndom med omsorgssvigt og kampen om at få det bedere. Jeg vil fortælle om hvad der virker for mig og hvad der har været svært og derved håbe at hjælpe andre som også har det svært, så tror du jeg kan hjælpe, så skriv endelig spørgsmål i kommentarfeltet...

Musicgirls billede

Netlivs bloggen skriver om børn og unges online liv. Vi er interesseret i, hvordan DU bruger sociale medier og spil, hvad der fylder for dig online, eller hvad du godt kunne tænke dig at vide mere om. Vi håber , at du vil læse med og deltage i kommentarsporet. Vi skrives!

Netlivs billede

Læs blogindlæg fra UngBRUS. Fra at se flere, gå ind på www.ungbrus.dk

UNGBRUSs billede

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program