Kommet ind på Social- og sundhedshjælper uddannesen og glædelig jul :)

blogindlæg

Kommet ind på Social- og sundhedshjælper uddannesen og glædelig jul :)

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej med jer :)

Nu tænkte jeg at jeg ville dele lidt med her igen. :-)

Jaaa, der er kun to dage til juleaften og alle gaaaaaaaverne :-D

Jeg arbejder stadig hos det Telemarketings bureau, som jeg har været ansat ved siden juli, og jeg er stadig ligeså glad ved det. :-)

I fredags fik jeg en kæmpe nyhed som ændrer min fremtid, på en dejlig måde :) Jeg er kommet ind på Social- og sundhedshjælper uddannelsen, og endda med praktik i Odense Kommune., som også var mit ønske. Jeg skal starte op på den d. 3. marts 2014. Uddannelsen tager kun 1 år og 2 måneder, så er jeg færdig med trin 1 og så har jeg den samme uddannelse som min mor. Jeg synes det er lidt vildt at jeg er færdig med Social- og sundhedshjælper uddannelsen i en alder af kun 17 år, og rent faktisk har en uddannelse, for der er sgu ikke mange der kan prale med at de rent faktisk har en uddannelse i en alder af 17 år som de godt kan bruge til noget (jeg skal læse videre) men alligevel. :)

Men, men men. Forrude i januar måned venter min afsluttende eksamen på grundforløbet, når jeg slutter det har jeg kvalifikationer til at komme ind på hjælper uddannelsen. De skrev i brevet at hvis jeg bare får 02 kommer jeg ind, og ja selvfølgelig får jeg mere end det, hehe :)

Her i julen skal jeg bare arbejde med telemarketing i rigtig mange timer, jeg skal arbejde 36 timer mellem jul og nytår. Og den 30. kommer min kæreste fra Jylland og vi skal fejre nytår sammen på Fyn, og så bliver hun endda helt til d. 7 eller 8 januar. Det hele er bare fantastisk. :)

Ellers ikke så meget mere herfra, end jeg ville sige rigtig god jul og et dejligt nytår, til jer alle derude :) Vi blogges ved en dag .)

Mvh Mikkel :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program