Blæsten!

blogindlæg

Blæsten!

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej alle cybere.

 Hold da op, hvor det blæser her til aften, lå lige og tog en "mormor" (Det hedder ikke en morfar hvis man sover mere end en time :-) Sov omkring kl. 14.30 og vågnede her kl. 17 ved at blæsten og vandet røg ind i min rudde, det her er virkelig voldsomt, og hvor er det godt jeg bare er blevet hjemme fra arbejde idag :-)

Der er også sket en rigtig dejlig ting, og det er at jeg har fået job som Sales Advisor i H&M her på Fyn, jeg har altid gerne ville arbejde i H&M, da jeg synes det er en fed butik, med pænt tøj (Ihvertfald for det meste) til en billig penge. Jeg blev ansat igår, og skal imorgen ned og skrive min kontrakt underm så håber virkelig tog osv kører :) Tror aldrig nogen sinde jeg har været så glad før, når en arbejdsgiver har ringet og sagt at jeg har fået et job, som jeg blev igår. :D Sagde "Fuck hvor er det vildt" og "Hold kæft hvor er det fedt" og "Fuck jeg er så glaaad" :-D Har jo i forvejen mit job som Telemarketer i Odense - Det går rigtig godt med det! Og bruger H&M som supplement til det, Har 7-8 timer som telemarketer og 6-7 timer i H&M om ugen, og grunden til jeg blandt andet søgte et mere er, at jeg fra d. 22/1 og helt frem til d. 3/3 skal gå hjemme, da jeg dimmentere fra mit grundforløb fra indgangen "Sundhed, omsorg og pædagogik" Og skal så vente på det starter Social- og sundhedshjælper uddannelsen op d. 3/3 :-) Så det bliver super lækkert med fri, og tid til at tjene nogle penge, og så kan man oven i købet sove længe, i netop de månederne hvor det er koldest og man ikke gider at op :-)

På kærligheds fronten går det også hammer godt, vi ses tit, selvom vi bor så langt væk fra hinanden, vi har lige haft to måneders dag i fredags, hvor jeg var i Aabenraa hele weekenden, for også at møde mine svigerforældre, de var vildt søde. Næste weekend kommer hun til Fyn, også kører vi i bil videre til København hvor vi skal spise, i Tivoli og shoppe. :-)

Ellers så tror jeg ikke der er så meget mere her fra Odense af ;-)

Mvh Mikkel :-)

 

 

Kommentarer

Hurra for nyt job, kæreste og søde svigerforældre :)

749

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program