Gruppechatten 13. februar

blogindlæg

Gruppechatten 13. februar

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Ærligt, gruppechatten her har virkelig gjort en forskel for mig. Bare det at have et fællesskab, selv hvis det bare er hver torsdag. Så kommer man lidt nemmere igennem natten, når man så kan se frem til alle jer vidunderlige mennesker. Jeg har det bedre end jeg har haft det længe. :)

- Ung i gruppechatten 

Kære alle

Tak, for en super skøn gruppechat, hvor tiden bare fløj afsted! Der blev givet så meget kærlighed, at man vist roligt kan sige, at vi har varmet op til chatten om kærlighed i morgen! I er for gode. Der var omkring 20 unge forbi chatten, og vi kom igennem en masse forskellige emner. Der blev snakket en masse om film og serier, og jeg ved ikke med jer, men jeg har fået et par nye på listen! Som I kan læse i citatet ovenfor, kom vi lige forbi, hvor meget fællesskab betyder, og det varmer altså virkelig meget at vide, at gruppechatten betyder noget for jer. I er alle velkomne og værdsatte i gruppechatten. 

Snak om det

Jeg vil gerne takke jer for, hvor opmærksomme I er på hinanden, og hvor gode I er til at give hinanden gode råd. I går var der flere unge, der kom med flere forskellige forslag til, hvordan og med hvem man snakker om svære ting - for eksempel venner, familie, en psykolog, eller online gennem for eksempel Børnetelefonen. En ung sagde: det vigtig at fortælle det hvis du kan mærke det går dig på, er det fordi du jo virklig ønsker de skal vide det og måske stadig har brug for en masse snak. Selvom det er mega svært at åbne op om ting, der gør ondt, så har de fleste mennesker rigtig godt af at snakke med nogen om, hvordan de har det. Når vi snakker om de svære ting, får vi mulighed for igen og igen at overveje det hele, men fra forskellige perspektiver og med forskellige følelser. Og det er, for mange, måden at få bearbejdet svære ting bedst, så man kan komme videre. Men det tager tid, og det er okay. Lyt til dig selv!

En ung sagde: No matter what, elsk dig selv. Fordi I er alle skønne mennesker! Og det vil jeg godt slutte af med, for det er så rigtigt!

Vi ses på gruppechatten i morgen (torsdag) kl 18 til en chat om kærlighed!

Kærlige hilsner

Rådgiver Sophie

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program