I bestemmer emnet

blogindlæg

I bestemmer emnet

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 6 måneder siden

Åben chat på torsdag

Vi er gået over til vintertid, og selvom at det egentlig kan kaldes "normal-tid", så er det både koldere og mørkere. Og hvad sker der egentlig når vi føler os kolde og dagslyset er begrænset? Der er ret mange som oplever at de bliver mere triste, vrede, utålmodige og trætte. Så humøret bliver på en måde påvirket af vejret og årstiden. Nogle kalder det også for en vinterdepression, og jeg tror at de fleste på den ene eller anden måde føler sig ramt. 

Så hvad kan man gøre? 

Selvom vi ikke kan styre vejret, så kan der stadig være nogle ting som hjælper på humøret. Det kan være at man gøre noget ekstra ud af at hygge sig. Drikke varm kakao og se netflix mens det stormer udenfor. Det kan også være at man samler nogle af alle de smukke efterårsblade som, lige nu, dækker landskabet, og bruger dem på en kreativ måde. Det kan også være at man prøver at forebygge ved at tage ekstra d-vitamin, så kroppen får dét den skal bruge, selvom solen ikke er særlig tilgængelig. Det kan også være at man bruger mere tid sammen med andre, så man i fællesskab kan glemme at det er vinter (gæt hvilken sang jeg tænker på der). Og det er netop det som jeg vil invitere jer til på torsdag!

Kom og nyd hinandens selskab

På torsdag er der åben chat, hvilket betyder at I unge bestemmer emnet. Som I kan se på billedet, så vil jeg gerne spørge jer om hvad der skræmmer jer mest, da det nu er halloween. Men hvis I hellere vil snakke om andre ting, så gør vi det :) 

Jeg synes også det kunne være spændende at høre hvad I gør for at kommer godt gennem vinteren. Måske I kan dele nogle gode ideer med hinanden (og mig!).

Jeg glæder mig til at se jer!

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program