Gruppechat-familien

blogindlæg

Gruppechat-familien

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 3 måneder siden

Kære alle

Som altid: TAK, for endnu en SKØN gruppechat i går! Der var åben chat, og vi havde både den dejlige sædvanlige flok på, men også flere nye. I skal have stor ros for altid at møde hinanden så åbent og med så meget kærlighed. Det gør os fra Cyberhus så glade, når vi kan se, hvor glade I er for hinanden. Det er så fedt!

Nyt år, nye mål

Som sagt var der åben chat, og man må sige, at vi kom forbi en god mængde emner. Vi snakkede lidt om mål for 2018, flere havde et ønske om at tabe sig eller blive sundere. Dette gav anledning til snakken om spiseforstyrrelser, som nogle af jer også kendte til. Vi snakkede om det at blive besat af tallet på vægten eller det, man ser i spejlet, i stedet for rent faktisk at mærke sin egen krop. Her skrev en ung: Jeg har da også tabt mig igennem ret så usunde metoder og det er da nemt at hænge sig op på et tal. Jeg blev nemt afhængig af at se tallene falde, men på samme måde kan det være virkelig ødelæggende at se tallene stige. Det var ret godt skrevet, og nok præcis sådan mange føler. Spiseforstyrrelser er en kamp, der kan vare i mange år, og som er enormt svær at vinde. Desværre er det også noget, mange unge lider af. En ung skrev nogle opmuntrende ord: folk skal ikke blive undervægtige, i skal vær jer selv og glade. 

At lære at leve med de svære tanker

Vi kom lidt forbi selvmordstanker også. Flere af jer kendte til de mørke tanker og udfordringerne ved at lære at leve med livets nedture. Der kan være mange grunde til, at man falder ned i de dybe huller, når livet byder på nedture. En ung skrev, at lavt selvværd og mangel på tryghed kan sætte gang i de mørke tanker, men skrev også: Jeg overlever og vender mig til det, ændrer mig og bliver noget andet end hvad jeg havde ønsket mig, så ja det vel ret godt? Det var så fint skrevet og meget flot at kunne arbejde med de svære tanker på den måde. 

Gruppechat-familien

Det er dejligt at følge med i, hvordan medlemmerne i gruppechatten bliver tættere og tættere, og hvor gode I er til at åbne gruppechat-familien for alle nye i chatten! Gruppechatten er et sted for alle, og I er alle med til at skabe gruppechatten. Tak for det!

Vi glæder os til at chatte med jer igen!

Kærlige hilsner

Rådgiver Signe og rådgiver Sophie

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

Elsker sgu jer alle

338

En af de aftner hvor jeg glemt jeg var syg i meget meget søde kram fra adrian

322

I er bare for søde, allesammen!

Kærlig hilsen rådgiver Sophie

291

Hvad er emnet og rådgiveren i næste uge? xD

337

Hej anonym!

Næste uge er der åben chat med mig!

Kærlig hilsen 

Rådgiver Sophie

309

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program