At forvandles

blogindlæg

At forvandles

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 år 3 måneder siden

I sidste uge gik jeg en tur i skoven. Sneen lå som et tæppe over jorden og det føltes som om at naturen, der med efteråret havde mistet sin skønhed, med et trylleslag pludselig var blevet forvandlet til det smukkeste vinterlandskab. Skoven så smukkere ud end nogensinde før.

Det fik mig til at tænke på nytår - et nyt år - håb - muligheder - forvandling - forandring. At pludselig kan ting ændre sig, og noget der før så trist og kedeligt ud, kan med et forandres til noget godt, rent og smukt. Nu er sneen væk igen, men jeg håber, at I vil opleve, at det nye år bringer masser af glæde og håb med sig! 

Jeg kan se, at gruppechatten allerede er skudt godt i gang i år - dejligt! Selvom decembers juleræs og nytåret allerede virker som lang tid siden og de kolde januar-hverdage for alvor har meldt sin ankomst, så håber jeg, at I har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. 

Gruppechatten d. 19. januar
På torsdag er chatten åben, og derfor kan vi snakke om lige det, I har lyst til. I den sidste gruppechat i december, spurgte jeg jer, hvad I godt kunne tænke jer at snakke om i gruppechatten i det nye år. Her nævnte I blandt andet, at I gerne ville snakke mere om det at føle sig anderledes/forkert, selvskade, spiseforstyrrelser, seksuelle overgeb og racisme. Alle sammen rigtig gode emner, som der vil være mulighed for at snakke om på torsdag. 

Jeg glæder mig til at snakke med jer på torsdag fra 18-21. 

De bedste hilsener,
Pernille

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program