Er julen lysets kamp mod mørket?

blogindlæg

Er julen lysets kamp mod mørket?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 år 4 måneder siden

Lys i mørket
I julen tænder vi lys. Lyskæder pryder gadebilledet, og mange tænder stearinlys i massevis i december. Det er som om, at vi gør alt, hvad vi kan for at holde vintermørket væk. Måske fordi mørket banker på døren på en særlig måde i julen. Dagene er blevet kortere og mørkere, men måske kan mørket i form af f.eks. savn og tomhed også blive særligt tydeligt i julen? At der er en, der mangler? Eller at julen måske minder om det, der kan være svært? Måske du også oplever det?

Hvis vi ikke oplever den nærhed, kærlighed og familieidyl, som der måske kan være en forventning om skal være tilstede i julen, kan den være svær at komme igennem. Uanset om du oplever julen som svær eller skøn - eller et sted derimellem - er du meget velkommen til at snakke med. 

Hvad skal vi snakke om?
På torsdag i gruppechatten skal vi snakke om lige det, du har på hjertet. Chatten er åben, og derfor er det jer, der bestemmer emnet. Vi kan snakke om jul, musik, savn eller ensomhed - lige det I har lyst til. Da det er den sidste gruppechat i år, tænker jeg også, at vi kan snakke om, hvad I gerne vil snakke om i gruppechatten i 2017. 

Jeg glæder mig til at snakke med jer på torsdag d. 15. december kl. 18-21.

De bedste hilsener,
Pernille

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program