Åben chat 30. november

blogindlæg

Åben chat 30. november

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Åben chat

Kære alle! På torsdag er der åben chat i gruppechatten! Det betyder, at det er jer, der bestemmer, hvad vi skal snakke om. Det kan være alt fra de helt svære ting som sorg og smerte, til det lidt lettere som serier, film, bøger og skole. Gruppechatten er en rigtig god mulighed for at få andre unges syn på de ting, der fylder inden i dig, og der er plads til alle. Så har du brug for at komme og snakke om, hvor irriterende dine forældre er, så er der måske nogle andre i gruppechatten, der har det lige sådan. Det kan også være, du går og er ked af det, fordi det hele bare er svært lige nu. Måske har du slet ikke fortalt det til nogen. Her lytter vi også! Måske de andre unge har nogle gode råd til, hvordan man kommer igennem de svære perioder i livet. 

Kærlighed

Noget vi alle ønsker. Noget vi alle søger. Om det er det der særlige bånd med en mor, en plejefar, en veninde, en bror, en ven, en kæreste, en hund eller andre dyr, så betyder kærligheden utrolig meget for størstedelen af os mennesker. Ligegyldig hvor selvstændige vi prøver at være, så har vi brug for kærlighed. Vi har brug for nogen at dele verden med, vi har brug for nogen, der støtter os, når vi vakler. Men hvad er kærlighed for jer? Hvordan føles kærlighed? Hvordan sætter man ord på kærlighed? Hvordan viser man den? Hvornår elsker man nogen? Og hvad så, når kærligheden gør ondt? Kærligheden kan være det bedste af det bedste, kærligheden er overdrevet lykkefølelse og glæde. Men samtidig kan kærlighed også gøre så ondt, at man kan mærke hjertet briste. Hvordan kommer man igennem et knust hjerte for eksempel? Hvordan bliver man hel igen? 

Kærlighed er noget vi alle føler, både når den er god og når den er smertefuld, og jeg kunne godt tænke mig at foreslå kærlighed som et emne på torsdag. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad kærlighed er for jer, og hvordan I håndterer kærlighed! Så går du rundt med ondt i hjertet, så kom endelig og snak! Går du rundt med et let og forelsket hjerte, så kom endelig! Måske venter du på kærlighed, måske er du slet ikke interesseret i kærlighed. Alle er velkomne! 

Igen, åben chat, I bestemmer! Vi ses torsdag!

Kærlige hilsner

Rådgiver Sophie

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program