Gæstebloggen

Her kan du læse indlæg fra unge som ikke har deres egen blog, men alligevel har tanker eller erfaringer de gerne vil dele.

Gæstebloggers billede

Seneste indlæg

Skrevet for 6 år siden

Er du ung og lige flyttet hjemmefra? Eller står du måske og snart skal til at flytte? I så fald skal du til at forholde dig til din privatøkonomi - noget som mange danske unge ikke har styr på. Hvis du er bange for at havne i økonomiske vanskeligheder eller finder privatøkonomi svært og uoverskueligt, så læs med her og få nogle gode råd.

 

Pas på forbrugslån
Et forbrugslån...

2449
Skrevet for 6 år siden

Livet efter mobning
Efter gymnasiet var jeg ekstremt målrettet efter at opnå mit mål: jeg ville være iværksætter, og de 3 lange og til tider sørgelige år på HHX skulle ikke være spildte.

 

Jeg havde i løbet af min gymnasie tid fundet 2 jobs der var meget relevante i forhold til mine drømme, og et af disse jobs gav mig mulighed for at gå fuldtid i mit sabbat år.

Jeg...

2412
Skrevet for 6 år siden

Del 2 - Iværksætter fag gav oprejsning

I 2.g fik vi et fag kaldet innovation. Innovation var en af de mest betydningsfulde årsager til at jeg valgte at gå på HHX. Faget gik ud på at eleverne i grupper skulle starte ”fiktive” virksomheder, forstået på den måde at vi skulle komme på en idé, skrive forretningsplan, etableringsbudgetter, lave prototyper osv. Jeg har altid drømt om at blive...

2194
Skrevet for 6 år siden

Del 1 - Mit liv på HHX...tre lange år

Mit navn er Christian, jeg er 23 år og bor i Århus. Til hverdag ejer og driver jeg en webshop kaldet, hvor jeg i øjeblikket beskæftiger mig selv og 7 medarbejdere. Derudover har jeg en sød kæreste og nogle rigtig dejlige venner som jeg ses med ofte.

Desværre har det ikke altid været så heldig, og jeg har her fået lov til at fortælle min...

2397

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program