Når man glæder sig til noget.

blogindlæg

Når man glæder sig til noget.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 9 år 1 måned siden

Der findes ikke noget bedre end, når man glæder sig til noget. Noget jeg fx glæder mig til som faktisk allerede sker den 21. April er, at jeg skal ind og se Ørkenens Sønner. Siden jeg gik i 6. klasse tilbage i februar 2007, har jeg været kæmpe fan af Ørkenens Sønner og skulle allerede i marts 2007 ind og se deres show. Det var helt fantastisk.

 

Altså det startede jo med, at de kom i fjernsynet med deres show Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser, og sjovt nok fik jeg lige netop det show kun kort tid efter, at det var i fjernsynet. Og så lagde jeg selv penge sammen til de andre shows. Det eneste show, jeg bare ikke kunne få fat i dengang, men skete dog en del måneder efter var deres allerførste show fra 1994. 

 

Men jeg kan huske dengang, at jeg bare talte ned til showet. Jeg havde sat en alarm i min telefon, der påmindede mig hver dag, for jeg glædet mig bare mere og mere. Og så havde jeg fået sådan en bærbar dvd maskine, som jeg tog med i skole og så sad jeg og så Ørkenens Sønner på den. Jeg var simpelthen bare så glad, når jeg så dem. Det er jeg selvf stadig, men på en anden måde.

 

Altså jeg er stadig helt vildt stor fan, altså igennem tiden som fan, har jeg virkelig købt for rigtig mange penge ting. Altså lige fra t-shirts til håndklæde, fez'er, kuglepenne, tattos(fakes), dvd'er, kasket, ørkencap, Ørkenens Sønner Bogen, alle plakater, whatever. Altså virkelig mange ting. Man kan så sige i starten var det jo mine forældre, der betalte for tingene, men det er det jo ikke mere. Men der er jo stadig brugt mange penge på tingene. 

 

Altså noget jeg helt klart skal have denne gang er en ny fez eventuelt både en i rød og en i pink, for de har lavet begge farver og en ny nøglering, da den anden er gået i stykker og jeg tror også, at jeg skal have et nyt skråbånd/ordensbånd, da den anden er rimelig slidt. Men det er alt sammen noget, som jeg tager til den tid, når jeg er inde og se dem. 

 

Jeg elsker i hvert fald at komme ind og se Ørkenens Sønner, men denne gang har jeg valgt kun at bruge penge på de her to billetter til Ørkenens Sønner. For sidste gang de lavede et show, der var jeg først inde og se dem med mine forældre, så tog jeg derind yderligere 3 gange. Dog fik jeg to af billetterne den ene gang ret "billigt", da jeg købte dem af en, der alligevel ikke skulle ind og se dem pga et eller andet. Så det var en lavere pris end den oprindelige. 

 

Men det fedeste af det hele var, at jeg var inde og se dem på 1. række alle gangene. På det tidspunkt var jeg heldig med pladsen. Og den sidste gang var på det kongelige teater store scene, jeg så dem spille. Det var ret fedt faktisk. 

 

Men jeg bruger meget det med teater som en slags pause rum, det er mit frikvarter for alt og alle. Men det er længe siden, at det har været mit frikvarter, for jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til at skulle købe en billet til en forestilling og tage ind og se den. Syns også det er svært at lade mig tage alene afsted i teatret, når jeg nu også har en forlovede. Så jeg syns det er en svær situation, men samtidig syns jeg også, det er rigtig hyggeligt at gøre det sammen med Tommy. Oprindeligt skulle jeg ind og se Ørkenens Sønner med min mor, men så blev det lavet om til at blive sammen med Tommy. Det er da også meget hyggeligt. :)

 

Men før jeg kendte Tommy, tog jeg sådan oka tit i teatret bare mig. Jeg har både været inde og se Jeg Elsker Dig?!, som var en musical med Henrik Koefoed, Henrik Lykkegaard, og så to kvinder jeg ikke kan huske navnet på. Men så har jeg været inde og se Fanny og Alexander, mere kan jeg ikke lige huske. Men jeg tog i hvert fald i teatret og jeg nød hver gang, for det var ligesom at være et sted, hvor ingen kender en og man kender ikke dem, men man føler sig på en måde alene, fordi man ikke fokuserer på alle de andre. Man ser et teater stykke og er bare sig selv. Selvom der er da nogen, der snakker med hinanden i teatret, selv folk der ikke kender hinanden, men det gør jeg ikke. Jeg "blander" mig allerhøjst, hvis jeg hører en ved siden af mig snakke om, hvor lang tid stykket varer, og jeg så lige ved det, så siger jeg jo bare pænt, at det varer så og så længe med eller uden pause for at være høflig.

 

Men jeg elsker de der små fri rum en gang imellem, hvilket der jo også skal til. :) Men jeg ser rigtig meget frem til, at jeg skal ind og se Ørkenens Sønner. Det mest komiske er, at jeg nærmest for hver gang der har været et show har sagt, at det eller det år vil de komme med et nyt show, og det passer sjovt nok hver gang. Selvf kommer der en tid, hvor de så aldrig mere vil lave et show, men ind til videre nyder jeg, at jeg nærmest "spå" om fremtiden for dem, og det så endda passer. :D 

 

Men jeg ser frem til det, det bliver en god dag forhåbentlig. :D Det bliver også en dag, hvor vi simpelthen fejre vores forlovelses dag, da jeg her fra i morgen til og med lørdag den 11. April er i praktik. Og den 11. April er jo vores måneds dag, så derfor fejre vi det i stedet den 21. April. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program