En helt ny øvelse, skuespiller akademiet, m.m.

blogindlæg

En helt ny øvelse, skuespiller akademiet, m.m.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 11 år 7 måneder siden

Pyha, jeg er så smadret lige nu. :O

I dag har vi selvf lavet en øvelse, klart klart. Vi brugte det meste af den halve dag på at snakke, snakke, snakke. Det er da også helt fint at snakke. Men også hårdt bare at sidde stille.

Det var især hårdt at sidde stille, fordi vi også sad meget stille i går. Vi var på det danske skuespiller akademi, det var faktisk helt fint. Vi skulle bare se på nogen, der lavede meisner, og hvad de nu engang ellers skulle lave.

Fx i dag prøvede vi en af deres øvelser for at prøve noget nyt. Det var sådan, at man skal have øjnene lukket, der bliver sat musik på, og så skal man så ved hjælp at mærke på sine egne impulser bevæge sig til musikken, men ikke på genkendelsen af den. Og så står der selvf nogen ude langs væggene og sørger for, at man ikke støder ind i noget.

Først prøvede vi med 2 på engang, men samtidig kan det godt være lidt "svært" at holde styr på to på engang og så sørge for, at de netop ikke støder ind i hinanden.

Men så ville Rune gerne have, at vi kun gjorde det en ad gangen, fordi så støder man ikke ind i hinanden og så er der også chance for, at dem som gør, at man ikke støder ind i noget ligesom kun holder styr på en person.

Der vil selvf altid være nogen, der har lidt svært ved sådan en øvelse, fordi man for det første har øjnene lukket, hvilket kan være ret grænseoverskridende for nogen. Og så plus at man jo frygter, at man støder ind i noget lige pludselig.

Selv havde jeg det sådan, at det faktisk var fint nok, altså selvf føler man sig lidt usikker lige i det, man lukker øjnene, men når man først er på, så er man bare på. Sådan var det i hvert fald for mig. Jeg gav den bare fuld gas til Wrong - Depeche Mode. Men selvf kun pga. mine impulser. Jeg kan jo heller ikke se, hvad jeg selv laver, så jeg fyrede den bare af.

Dog kunne jeg godt mærke, at jeg på et tidspunkt var ved at falde, men fik liiige rettet op på mig selv, og hvis jeg så endelig havde faldet, så var det bare sådan det var.

Jeg var virkelig også svimmel bagefter og vildt forpustet. Men jeg fik da at vide, at fx Rune blev helt berørt af at se mig med den energi, jeg havde og bare det, at jeg gjorde det. Det var ægte og naturligt. Så det er da altid dejligt at høre, at man har gjort det godt. :D

Anyway. Det var faktisk ret sjovt at være det der sted i går. En af dem der underviste var en skuespiller, der hedder Kenneth Carmohn, han er blandt andet med i den der Han, Hun Og Strindberg. Han var nu en ret sjov type i virkeligheden. I stedet for at give hånd til os, så gav han hi-five, da vi skulle gå. :D

Faktisk så syns jeg, der er mange skuespillere, der er nogle sjove typer i virkeligheden. De er ikke altid så kedelige, som de måske ser ud nogen gange, det er faktisk ret fedt. :)

Anyway. Faktisk så glæder jeg mig til, at Christine begynder at arbejde med meisner med os, der er 1 års elever, det sker dog først efter jul. Så nederen. Men jeg glæder mig til det. :)

Men noget jeg også glæder mig til, så er det nok helt klart pt weekend. Jeg trænger til det. Så er det godt, at jeg får weekend i morgen efter en laaaang dag. Eller en dag føles bare lang nogen gange. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program