Ensom

brevkassespørgsmål

Ensom

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 5 måneder 1 uge siden

Jeg har ikke rigtig så mange at være sammen med og det sådan har det egentlig altid været men nogle gange fylder det bare mere. Måske er det pga jul og ferie hvor det fylder fordi jeg ikke ser så mange fordi jeg ikke er i skole. Jeg ved ikke hvor slemt det er men vil gerne snakke med nogen tror jeg. Eller finde et sted hvor man måske kan møde andre men har måske lidt social angst så ved ikke helt hvad jeg jeg kan gøre.

Svar: 

Hej med dig 
Hvor er dee godt at du skriver til os. det syntes er stærkt og et første godt skridt på vejen til at finde ud i det sociale igen. og ja det kan være specielt hårdt at være hjemme her hen over julen og med hjemmeskole og ferie. Så er der mange der kommer til at føle sig ekstra ensomme. 
I Silkeborg er der der flere muligheder for at finde ind i nogle fællesskaber der er både det der hedder Flere i fællesskaber (kan googles) og så er der Amaliegade 1B som åbner op igen den 17. jan. hvor der er mulighed for at møde nogle andre unge mennekser og lave noget sammen med andre. KOMsammen (googles)  er for unge mellem 15-30 år som savner fælleskab og socialt liv. 

Jeg håbe at mit svar kan være med til at sende dig ud i livet og finde mod på at tage kontakt til et sted hvor du kan opleve fællesskabet og finde sammen med andre unge.

De bedste hilsner 
Løkke 

SilkeborgBloggens billede
Rådgiver fra chatteamet i Silkeborg har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program