Jeg er ked af min pik

forumspørgsmål

Jeg er ked af min pik

forumspørgsmål af
Sebastian
15 år
Oprettet 1 måned 3 uger siden

Der er nogen af mine kammerater der har været sammen med piger. Jeg ville også rigtig gerne og tror faktisk heller ikke ikke det er helt umuligt for der er flere piger der faktisk godt gider snakke med mig. Men jeg er meget ked af min pik. Den er megalille og peger sygt skævt når den bliver stiv. Jeg kan overhodet ikke forstille mig hvordan jeg skulle kunne gøre en pige glad med den og det gør mig fortvivlet. Nogen der kender problemet? Kan jeg gøre noget?

Kommentarer

Du skal slet ikke være bekymret. Tænk på at pigen er mindst lisså nervøs som dig og tænker på hvad du mon synes om hendes bryster og fisse. Pikken er iøvrigt slet ikke det eneste der kan gøre en pige glad. Ofte er dine fingre eller tunge langt bedre til at gøre en pige glad. Spørg hende hvornår det er rigtig godt eller hvis du er for genert så lyt godt efter hendes vejrtrækning og stønnen. Så kan du høre hvornår det er rart for hende. Det gør overhodet ingen forskel for piger om pikken er skæv og størrelsen betyder normalt ikke noget. Held og lykke!

Hej, jeg vil bare lige berolige dig med at sige at piger faktisk også godt kan være nervøs for at drengens pik er så stor at det gør ondt, så det er intet problem hvis den er lille. Piger er faktisk også tit ligeglad om pikkens størrelse, det handler mere om hvor god du er til at tilfredsstille hende - der virker det tit bedre bare med finger eller tunge, da det er svært at få en orgasme kun med penetration af pikken.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program