Hvor tit onanere i?

forumspørgsmål

Hvor tit onanere i?

forumspørgsmål af
Lotte
13 år
Oprettet 5 måneder 5 dage siden

Ved godt det er helt normalt og onanere når man kommer i pupertet. Det læser man jo bare så meget om. Men hvor tit enlig? Jeg er meget i tvivl om hvor tit det er almindelig og gøre og hvis jeg lytter lidt til de andre i klassen synes jeg også det er ret forskelligt hvad de siger. Man kan godt komme i tvivl om man nu gør det sygt meget eller det faktisk ikke er ret meget. Så hvor tit vil i sige det er normalt og gøre? skal man måske bare gøre det når man har lyst eller kan det også blive for meget?

Kommentarer

Heej
Det er virkelig forskelligt, hvor meget jeg onanere. I nogle perioder er jeg vildt trængende, og gør det derfor mindst en gang om dagen. Andre gange har jeg ikke ligeså meget lysten, og gør det derfor kun måske engang om ugen.
Det er helt op til dig hvornår meget du vil onanere, og også meget forskelligt hvor meget man trænger til det. Når man er i puberteten er ens lyst tit meget høj, så det er helt normalt🤗

13

Helt enig med Livzz ovenover. Det er megaforskelligt fra periode til periode. I øjeblikket har jeg en periode hvor jeg helst skal hver dag så det er enlig bare en del af dagligdagen. Når jeg kommer hjem fra skole trækker jeg lige bukserne ned om lårene og gnubber mig i revnen eller jeg smider dem helt og rider en pude. Der går måske et kvarters tid, så får jeg min tilfredsstillese. Så sidder jeg lige og puster jeg lige ud og får så bukserne op igen og kan så fortsætte med nogen andre ting. Til andre tider kan der måske godt gå en uge mellem jeg onanerer. Men lyt til din krop og gnub dig når du trænger. Skidt med hvor tit andre gør det.

11

Til Astrid
Det lyder hyggeligt, men du skriver di tager bukserne på igen men når du onaner bliver du så ikke fugtig og det så kommer ud og ned bukserne eller ?

Altså jeg ordner normalt det jeg nu skal have ordnet i forbindelse med badning. I hvert fald hvis jeg har tid nok. Når badet er ved at være slut tager jeg lige bruseren ned fra væggen og bruser mig i sprækken til jeg kommer. Så på den måde klarer jeg to ting på en gang, det er ret praktisk. Så hos mig er onani lissom knyttet til badning. Håber du kunne bruge mit svar :-)

13

Jo det er rigtigt. Jeg tørrer mig også altid lige mellem benene med et håndklæde når jeg er færdig så underbukserne ikke bliver våde når jeg trækker dem op igen

Hej, det er meget i perioder. Nogle gange kan der gå en måned uden jeg har lyst, og andre gange kan jeg gøre det flere gange om dagen. Så lige en ovenover der spurgte om man bare tar bukser på igen, jeg bruger trusseindlæg og plejer at gå på toilet bagefter for lige at tørre mig, og så skifte trusseindlæg. Så føler jeg mig ren igen.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program