Pik

brevkassespørgsmål

Pik

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 måneder 3 uger siden

Hej cyberhus er det normalt at når jeg trækker min forhud tilbage kan jeg ikke trække den frem igen har ingen problemer med at trække den ned

Svar: 

Hej 

Tak for dit spørgsmål. Det er rigtig godt, at du er opmærksom på din krop og reagerer, når du synes noget virker anderledes. 

Det er godt tegn, at du ikke har problemer med at trække forhuden tilbage. Dog kan det være et tegn på, at din forhud er lidt forsnævret, hvis du har problemer med at trække den frem igen.  Hvis det generelt er vanskeligt at føre forhuden frem over penishovedet, skal du være omhyggelig med at få forhuden helt på plads, når den har været trukket tilbage. 

Hvis der er smerter forbundet med det, når forhuden er trukket tilbage, eller når du forsøger at trække den frem, er det vigtigt at du tager til din læge eller vagtlægen med det akut. Man kan risikere at forhuden strammer om penishovedet, så det hæver op, og det kan være meget smertefuldt og kræver hjælp til at få forhuden frem igen.

Jeg vil råde dig til at tage til din egen læge og få tjekket om forhuden er lidt forsnævret, også hvis du ikke har smerter. Igen er det godt, at du er opmærksom. 

Mange hilsner fra Stine

stinems billede
Stine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program