Spurgt, Boomer!

blogindlæg

Spurgt, Boomer!

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 måneder 2 dage siden

Er du nogensinde blevet mødt med kommentarer om at “man da bare kan pause det der spil”, “tiktok jo bare er en danse-app” eller måske at alle unge “bare gør alting for at få likes nu om dage”? Det kan også være at du har hørt at du er “slave af algoritmerne” og at “nettet er et farligt sted”.

Hvis du kan svare ja eller kan genkende bare lidt af det, så er der god chance for at du har forældre eller andre voksne omkring dig, som måske har liiiiidt svært ved at fatte den der digitale verden. Men betyder det så, at alle voksne er håbløse, når det kommer til at forstå det digitale? 

Hvordan vil du gerne snakkes med? 

Tirsdag d..10 oktober kl.19.30-21 inviterer Det Digitale Ungepanel til en snak om jeres oplevelser med de voksne. Hvornår er det nemt at tale med dem, og hvornår er det næsten umuligt? Hvornår og hvordan opstår der misforståelser, og hvad ville I ønske at de forstod bedre? 

Vi vil gerne høre om alle jeres erfaringer, og vi vil også rigtig gerne have jeres råd og ideer til hvordan det kan blive nemmere at tale om. 

Du kan rent faktisk skabe en forandring

Hos Center for Digital Pædagogik er vi tit ude og holde oplæg for forældre, netop for at hjælpe dem med at forstå hvordan de kan forstå jer. Og det vil vi selvfølgelig gerne have jeres hjælp til. 

Når du deltager i gruppechatten, er du derfor også med til at gøre de voksne lidt bedre til at forstå det digitale og hvordan I, i familien, også kan tale om det - uden at det bliver til et skænderi. 

Hjælp os med at hjælpe dig selv

Kom og vær med. Det håber vi at du vil ;)

Deltag eller tilmeld dig SMS notifikation her

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program