Seksuel krænkelse

forumspørgsmål

Seksuel krænkelse

forumspørgsmål af
Jose
14 år
Oprettet 10 måneder 4 uger siden

Hej

Jeg er en pige på 14 år.
Her for ikke så lang tid siden var jeg til min vens fødselsdag. Alle mine tætteste venner kom og der var virkelig hyggeligt.
Jeg kom til at drikke lidt fo meget og det gjorde en af mine venner også. Min ven havde været op ad mig hele aften og jeg havde enlig bare gået væk.
Han har altid haft følelser for mig, men jeg kan IKKE lide ham. Da klokken var omkring 01:00 blev jeg virkelig træt så jeg lagde mig på sofaen. Jeg lukkede øjnene i sådan 10 minutter og pludselig kom han og lagde sig ved siden af mig. Han spurgte om jeg sov, men jeg svarede ikke. Selfølgelig sov jeg ikke, men det troede han. Han begyndte at nusse mig, stikke hånden under min trøje og også ned i mine bukser. Jeg fik det virkelig dårligt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg lå bare der. Til sidst løb jeg ud på toilettet og jeg fortalte det til flere af pigerne. Hele natten ind til klokken 04 kunne jeg ikke engang være i samme rum som ham. Da alle var gået i seng og ham var gået ned og træne så faldt jeg i søvn. Jeg vågnede op til at han lå og rørte ved mig. Jeg fik et kæmpe chok, men jeg lå bare stille. 5 minutter efter tog jeg mig sammen og flyttede over i den anden side af sofaen. Jeg tog min hætte på og krøllede mig sammen. Men 2 sekunder efter kom han over til mig igen og rørte ved mig igen. På det tidspunkt var jeg ved at græde jeg bad til gud om at en af mine veninder ville vågne og spørge om jeg ville med på toilettet. Nu har jeg det så underligt. Jeg føler ikke at min krop er min mere og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg kan ikke engang kigge på min egen krop uden at få det dårligt. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Snak med dine forældre eller lærer om det, selvom det kan føles pinligt, svært, frustrerende, grænseoverskridende osv. Du skal ikke gå rundt med det alene, jeg har selv oplevet noget lignende og det har været med til at ødelægge så meget! Hvis det er svært at fortælle, så kan du lægge det du skriver her som et brev til, dem.
Husk at alkohol er ingen undskyldning for at gøre det ham gjorde. Og at du intet har gjort forkert.

23

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program