Veninde er også kæreste

forumspørgsmål

Veninde er også kæreste

forumspørgsmål af
Ida
14 år
Oprettet 1 år 4 uger siden

Jeg er kommet til at blive kæreste med en af mine veninder. Vi har jo af og til en soveaftale og jeg føler det lidt akavet nu for min mor tror jo jeg bare har en veninde på besøg. Så hun reder op til os og kommer ind og "putter" os osv. Jeg får lidt dårlig samvittighed overfor mine forældre fordi vi jo sover sammen på en anden måde end jeg ellers gør med mine veninder. Men mine forældre aner jo ingenting . Jeg ved ikke om det er lidt at bedrage dem eller noget? Ville i sige det til jeres mor hvis det var jer. Jeg er virkelig i syv sind omkring det.

Kommentarer

Jeg vil nok sige det til mine forældre når jeg selv er tilpas med det. Du skal ikke skynde dig med det. Det er der ingen der får noget ud af. Det er helt okay at blive kærester med en veninde og så længe du ikke fornemmer at dine forældre er imod forhold af samme køn så tror jeg ikke det er et problem. Og nej du bedrager dem ikke ved ikke at sige noget til dem. Det er helt okay og respektabelt at holde hemmeligheder for sine forældre hvis man ikke er tilpas med at åbne op for dem

29

Jeg synes godt man må have noget for sig slev, man behøver ikke fortælle ens forældre alt. Hvis du fortæller du er kæreste med din veninde risikerer du bare de evt. forbyder en soveaftale. Du kan også risikere at de står udenfor døren og lytter efter stønnen osv. Jeg ville la vær og sige noget og bare la mor putte osv. som hun plejer. Og så kan i så være jer selv når mor er gået ud og alt er faldet til ro.

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program